Monday, March 20, 2017

VITAMIN C IS BACK !!



Bismillah

Hampir setahun kakyong tak aktif di blog,aktif di Intagram je
Bersalah pulak rasa biaq blog bersawang

Nak pula bila tanya kastema , dari mana dapat info shaklee
diorang kabo dari blog

fuhh

okeilah,since kakyong kembali online,ni haa nak inform
VITAMIN C SHAKLEE DAH ADA

so,boleh cepat order dengan kakyong naa







FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

Tuesday, April 5, 2016

PROMO APRIL 2016 : MESTI BELI!


Assalamualaikum & salam sejahtera
Hari ni mommy nak inform promosi April 2016 kat anda semua.Dah dekat seminggu,baru berkesempatan nak up entry,ya ampunnn



BELI 6 FREE 1
BELI 2 DISKAUN 5%

- OMEGA GUARD


BELI 3 FREE 1

VITALEA FOR CHILDREN


Ehem..best kan promosi bulan ni? Semua orang ektaited tau.Jom kita cekidaut apa yang bestnya mengenai VITAMIN C , OMEGA GUARD dan VITALEA FOR CHILDREN ni


Pengambilan vitamin C Shaklee secara berterusan mampu meberikan kesan positif kepada badan kita, terutamanya dari segi kecantikan. Ini kerana ianya:
  • Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
  • Mencerahkan kulit.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan.
  • Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
  • Mengatasi masalah gusi berdarah.



  • Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).
  • Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
  • Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.
  • Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana
        - Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, 
          lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, 
          DHA dan ALA.
        - 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, 
           EPA dan DHA.
        - Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal 
          berteknologi terkini.
        - Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul 
          untuk mengekstrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya 
          seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.



  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
  • Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
  • Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
  • Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul
  • Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan
  • Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
  • Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
  • Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
  • Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA 
  • Rasa yang sedap

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

Sunday, March 20, 2016

PROMOSI MAC 2016


Assalamualaikum & Salam sejahtera





PROMO! PROMO! 

Sepanjang bulan MARCH Merupakan PROMO ESP. ESP neh Supplement HOT DEMAND 


Jimat sehingga 2-3 BULAN 


FREE POSTAGE


 FREE GIFT



ESP sangat baik untuk tubuh badan dari hujung rambut sehingga hujung kaki yang dibina daripada PROTIEN dan ESP membekalkan asid amino yang lengkap untuk keperluan protien tubuh badan kita.

Apa kelebihan ESP?

♥ Kulit gebu dan anjal
♥ Hilangkan minyak dan parut
♥ Milkbooster buat ibu
♥ Kuatkan rahim buat ibu mengandung
♥ Beri tenaga
♥ Kurus / Tambah berat
♥ Jerawat
♥ Boleh dijadikan masker

Apa lagi,jom dapatkannya sekarang !!!
 

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 




FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE





*     *    *



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.



Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

Tuesday, February 9, 2016

PROMO FEB 2016





Assalamualaikum & salam sejahtera

Baru berkesempatan nak update blog.Bulan ni promo meriah tau kawan-kawan semua

 ..........


NUTRIFERON
BUY 6 FREE 1
BUY 2 GETS 2% OFF

ZINC COMPLEX & VITALEA FOR CHILDREN
BUY 3 FREE 1

..........














Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

Sunday, February 7, 2016

KANDUNGAN NUTRIFERON SHAKLEE YANG MESTI ANDA TAHU


Mesti semua dah tau bulan ni promo meriah NUTRIFERON.Cumanya,mungkin masih ramai lagi yg xtau apa kandungan NUTRIFERON & apa fungsinya,kan?

jom kita cekidaut!




  • Biji labuMerangsang pengeluaran interferon semulajadi didalam tubuh & menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser
  • Biji plantago asiaticaMengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun
  • Honeysuckle JepunMenentang penceroboh virus dan kuman
  • Bunga safflower Menghasil dan memperkuatkan keupayaan makrofaj memusnahkan virus dan kuman

Siapa yang perlukan Nutriferon?
  • Sesiapa saja yang berumur melebihi 12 tahun yang gaya hidupnya amat sibuk & tertekan yang menyebabkan sistem imun individu ini seringkali mengalami serangan berterusan.
  • Individu yang ingin proaktif dalam mengoptimumkan respon imun mereka terhadap iritasi alam sekitar.
  • Individu yang ingin mengekalkan prestasi sistem imun mereka di tahap maksimum.
  • Individu berumur yang mudah terdedah kepada kekurangan imuniti.
  • Individu yang diet mereka tidak optimum
  • Individu yang mempunyai gaya hidup tidak atau kurang aktif






Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 




FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE





*     *    *



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.



Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik