EYE RESTORING TREATMENT : SOLUSI TERBAIK UNTUK MATA !

8:24 PM

meriahnya bulan ni bila shaklee umumkan promosi Eye Treatment terbaru dalam rangkaian YOUTH : Restoring Eye Treatment

kalau nak tau krim ni menggantikan eye treatment dalam rangkaian Enfuselle sebelum ini. Jom kita berkenalan dengan krim terbaru ni !






KEISTIMEWAAN YOUTH EYE RESTORING TREATMENT :
  1. Mempunyai campuran peptida yang unik. Peptida merupakan gabungan asid amino. Ini ditunjukkan dalam kajian klinikal di mana apabila kita menggunakan Youth Restoring Eye Treatment selama 28 hari, dengan 2 kali penggunaan setiap hari akan mengurangkan garisan halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari
  2. Youth Restoring Eye Treatment boleh membantu mengurangkan mata sembab dan lingkaran hitam bawah mata. Masalah ini sering dialami oleh kaum wanita.
  3. Eye Treatment ini boleh juga menghaluskan kontur mata iaitu mata gelap dan kering yang menjadikan mata seperti letih. Ianya juga boleh menganjalkan dan melembabkan kulit di sekeliling mata.
  4. Ianya direka khas dengan mempunyai tip penyejuk unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa dipakai dan secara tak langsung membantu pengedaran darah pada mata. Kita akan berasa sejuk dan selesa kerana ianya diserap sempurna disekeliling mata.
  5. Eye Treatment ini diuji oleh oftalmologi dan tidak akan merengsakan mata. Jika ianya termasuk ke dalam mata juga tidak akan membahayakan.
  6. Ianya juga tidak akan menyumbatkan liang pori, bintik-bintik kolesterol bawah mata.
  7. Diuji oleh dermatologi dan ianya selamat serta sesuai untuk semua jenis kulit

EYE RESTORING TREATMENT : SOLUSI TERBAIK UNTUK MATA ! EYE RESTORING TREATMENT : SOLUSI TERBAIK UNTUK MATA ! Reviewed by yong norliza on 8:24 PM Rating: 5

PROMOSI OKTOBER 2018

6:37 PM



Assalamualaikum
Oktober dah masuk hari ke 4

Mommy baru sempat nak setup blog
nak inform korang,promosi bulan ni memang SUPERB !





Jom kita cekidaut one by one 




Keistimewaan Vitamin C Shaklee :

Vitamin C Shaklee diformulasi dengan sistem sustained release membuatkan ia vitamin C TERBAIK ! Dengan sistem ini menjamin tubuh mendapat bekalan vitamin C secukupnya (tiada pembaziran berlaku) . Kerana vitamin C yang berlebihan di dalam badan akan dibuang melalui urine. jadi sebab itu Shaklee mencipta sistem sustained release supaya tubuh mendapat bekalan vitamin C setiap masa.

Kajian klinikal menunjukkan 2 biji Vitamin C Shaklee yang diambil dalam masa 5 jam mampu bertahan dalam darah selama 24 jam !

Vitamin C Shaklee ini juga mengandungi 120mg Bioflavonoid , bahan penting yang membantu kadar serapan yang optimum vitamin C ke dalam tubuh bagi meningkatkan lagi fungsi vitamin C. Apa lagi kebaikan campuran Bioflavonoid ini dalam vitamin C Shaklee? Ia juga bertujuan membantu mengelak salur darah bocor dan mengelak vitamin C teroksida dan merosakkan sel-sel tubuh.

Yang menarikya Vitamin C Shaklee ini juga diekstrak daripada kanji jagung (sumber semulajadi vitamin C) kerana ia menyerupai molekul yang sama dalam buah sitrus. jadi ini membuatkan vitamin C Shaklee sesuai untuk semua dan tak perlu risau diserang gastrik ! best tak best?

Dan menariknya satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7 biji setengah oren !



Apa itu ZINC?

  • Mineral surih penting
  • Mengaktifkan lebih dari 200 enzim dalam badan.
  • Membantu sel-sel imun melawan jangkitan
  • Terlibat dalam proses penghasilan protein
  • Tidak dihasilkan oleh tubuh
  • Tidak disimpan dalam tubuh
  • Diperolehi dari pemakanan dan suplemen

Siapa yang perlukan produk Zinc Plus Shaklee?

  • Mereka yang vegetarian
  • Pasangan yang ingin dapatkan zuriat
  • Mereka yang ada sejarah bilangan sperma yang rendah
  • Mereka yang ada keinginan seks yang rendah
  • Mereka yang ingin bertenaga dan stamina
  • Mereka yang ada rambut gugur
  • Mereka yang ada rambut botak
  • Mereka yang ada kuku rapuh
  • Mereka yang ada Diabetes, ada luka lambat sembuh
  • Ibu yang lepas bersalin normal atau ceaser 
  • Mereka yang ada kulit jerawat 
  • Mereka yang ada kuku rapuh
  • Mereka yang ada bintik putih pada kuku
  • Mereka yang sering demam selsem (boleh ambil zinc bersam dengan vitamin C)




Keistimewaan produk krim mata yang terbaik dalam Youth Restoring Eye Treatment dari Shaklee yang anda perlu tahu dan sentiasa ingat ialah:

  • 100% Vegan - berasaskan tumbuhan dan tidak diuji ke ke atas haiwan
  • Tanpa paraben
  • Diuji secara Dermatologi - jadi ia selamat untu semua
  • Tidak menyumbatkan liang pori 
  • Ada 'cooling tip' yang berwarna 'silver'


*  *  *  *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.
PROMOSI OKTOBER 2018 PROMOSI OKTOBER 2018 Reviewed by yong norliza on 6:37 PM Rating: 5

OSTEMATRIX UNTUK SIAPA ?

5:14 AM



















BERITA BAIK !!

Bulan ni promosi OSTEMATRIX.. BUY 3 LESS 5%
so..siapa yang beli full set dari mommy,mommy akan pastikan korang dapat :

FREE Postage
FREE Gift

apa tunggu lagi...






*  *  *  *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.
OSTEMATRIX UNTUK SIAPA ? OSTEMATRIX UNTUK SIAPA ? Reviewed by yong norliza on 5:14 AM Rating: 5

KEPERLUAN KALSIUM UNTUK IBU HAMIL

8:44 PM




Korang jangan tak tahu,ibu hamil memerlukan banyak kalsium daripada biasa. Namun, persoalannya berapa banyak keperluan kalsium yang diperlukan oleh ibu hamil setiap hari?
Kalsium merupakan salah satu mineral yang diperlukan oleh badan dalam jumlah yang lebih banyak berbanding mineral lain. Mengapa kalsium sangat diperlukan sepanjang kehamilan?
Semasa hamil, keperluan ibu terhadap kalsium sangat tinggi dan perlu diberi perhatian utama. Fungsi kalsium sangat penting terutama dalam pembentukan tulang dan gigi janin dalam kandungan. Jika ibu kekurangan kalsium ketika hamil maka pertumbuhan tulang dan gigi bayi akan terganggu. Bahkan ibu hamil juga berisiko mengalami masalah osteoporosis lebih awal.
Dianggarkan sebanyak 99% kalsium dalam badan disimpan dalam tulang. Apabila kalsium yang diambil setiap hari berkurangan daripada keperluan maka kalsium dari tulang akan dilepaskan mengikut keperluan kalsium pada hari itu. Namun, jika pengambilan kalsium cukup setiap hari maka tulang akan tumbang dan menjadi kuat.
Keperluan kalsium ibu hamil setiap hari meningkat berbanding wanita tidak hamil. Ibu memerlukan kalsium sehingga 1,200 mg setiap hari berbanding hanya 400 mg bagi wanita normal. Selain dari itu kalsium juga penting bagi mengelakkan masalah pra eklampsia.
Kalsium juga dapat melindungi bayi dalam kandungan serta mengelakkan risiko anak mengalami hipertensi. Jadi, ibu yang mengandung perlu mengambil berat pengambilan makanan mereka setiap hari. Pastikan makanan kaya kalsium seperti susu, yogurt, keju, ikan salmon dan lain-lain lagi masuk dalam senarai menu harian sepanjang hamil.
Selain dari itu, ibu juga disarankan mengambil suplemen kalsium bagi membantu mencukupkan keperluan kalsium harian. Bagaimanapun dapatkan saranan daripada doktor sebelum mengambil sebarang suplemen.
Jom cekidaut jadual keperluan kalsium !



APAKAH SUPLIMEN YANG ANDA BOLEH AMALKAN ??



Setiap kaplet OSTEMATRIX mengandungi: 

  • 250mg Calcium
  • 100 IU Vitamin D
  • 100mg Magnesium
  • 0.4mg Zinc
  • 0.05mg Copper
  • 0.05mg Manganese
  • 0.75mg Boron

Manfaat OsteMatrix:-

- Menguatkan tulang
- Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
- Meringankan stress
- Pengalkalian tubuh
- Memperbaiki hiperaktivti perut dan sakit gastrik.
- Vitamin D
- Magnesium
- Zinc, boron, manganes, kuprum

Siapa yang memerlukan Kalsium Magnesium?

- Bagi individu yang alah pada produk tenusu.
- Mereka yang tidak boleh dengan produk tenusu.
- Mereka yang sering keletihan
- Mereka yang berisiko Osteoperosis
- Ibu mengandung dan ibu yang menyusu
- Mereka yang ada tekanan darah tidak seimbang.




BERITA BAIK !!

Bulan ni promosi OSTEMATRIX.. BUY 3 LESS 5%
so..siapa yang beli full set dari mommy,mommy akan pastikan korang dapat :

FREE Postage
FREE Gift

apa tunggu lagi...


*  *  *  *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.
KEPERLUAN KALSIUM UNTUK IBU HAMIL KEPERLUAN KALSIUM UNTUK IBU HAMIL Reviewed by yong norliza on 8:44 PM Rating: 5

KEPENTINGAN VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE

7:57 PM

korang tau tak Shaklee ada suplimen untuk Kehamilan ?
Once disahkan hamil,sure lah mak-mak buyung mula fikir nak makan apa demi nak jaga kandungan kan..meh lah sini mommy share kan beberapa vitamin shaklee yang ada dalam Set Kehamilan



setiap satu daripada vitamin yang ada dalam set hamil ini sangat berguna untuk ibu dan bayi.
Antara supplemen/vitamin yang diperlukan semasa hamil adalah :


1. Ostematrix
πŸ‘‰πŸ» mengurangkan risiko menghidap osteoporosis dan menguatkan tulang ibu bagi menampung berat janin secara fizikal.
πŸ‘‰πŸ» mengantikan kalsium yang diserap oleh bayi


2. Omega Guard
πŸ‘‰πŸ» DHA yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina janin.
πŸ‘‰πŸ» bagi ibu pula ia dapat mengawal tahan kolestrol dalam badan.


3. Esp
πŸ‘‰πŸ» membantu ibu untuk lebih bertenaga
πŸ‘‰πŸ» menjadikan kulit ibu dan bayi lebih licin, putih dan gebu.
πŸ‘‰πŸ»membantu mengekalkan berat badan ideal semasa hamil dan selepas bersalin.


4. Vita-Lea
πŸ‘‰πŸ» mengelakkan masalah anemia dan kekurangan sel darah merah
πŸ‘‰πŸ»mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah bayi kurang berat badan


5. SR Vitamin C
πŸ‘‰πŸ» menguatkan sistem imun dan meningkatkan penyerapan zat besi dan asid folik.


6. B-komplex
πŸ‘‰πŸ» mengandungi 8 jenis vitamin B
πŸ‘‰πŸ» melindungi bayi  dari kecacatan saraf tunjang



BERITA BAIK !!

Bulan ni promosi untuk Set Kehamilan
so..siapa yang beli full set dari mommy,mommy akan pastikan korang dapat :

FREE Why I Love Shaklee Bag
FREE Shaker Shaklee
FREE Postage

apa tunggu lagi...




*  *  *  *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

KEPENTINGAN VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE KEPENTINGAN VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE Reviewed by yong norliza on 7:57 PM Rating: 5
Powered by Blogger.