Advertisement





CLEANSER YOUTH , PENCUCI MUKA TERPALING BEST | MOMMYLIZZ



Pencuci muka YOUTH ni bagi Kakyong memang 'TERPALING BEST' ..Kakyong dah pakai selama hampir 3 tahun tau !! Kakyong guna sejak Ogos 2018

Lain dari yang lain dan yang penting SELAMAT , HALAL & BERKESAN

Kalau nak tau , produk YOUTH ni 8 tahun kajian tau! Memang Shaklee komited sangat untuk keluarkan produk yang betul-betul bagus untuk kegunaan semua. Dan untuk pengetahuan semua , YOUTH ni sesuai untuk kegunaan SEMUA JENIS KULIT termasuklan KULIT SENSITIF

APA YANG BEST MENGENAI LUMINOUS GEL OIL CLEANSER INI ?

    1) Luminous Gel Oil Cleanser ini merupakan pencuci muka 3-dalam-1, 
        tidak mengandungi sebarang unsur sabun dengan PH seimbang 
        dan hampir tidak berbuih ketika digunakan.

    2) 100% vegan atau bahasa mudahnya diperbuat dari semata mata 
        tumbuh tumbuhan/botanikal.

    3) Mengandungi gabungan vitamin utk kulit dan polifenol serta alga 
        hijau untuk memperhalus kulit dengan lembut, menyuci, dan 
        menyediakan (prepare) kulit anda untuk langkah seterusnya.

    4) Bebas dari mikrobeads.Ia membersih dengan lembut. Kebanyakan 
        produk pencuci muka yang ada dipasaran mengandungi microbeads 
        yang boleh merosakkan kulit.

    5) Boleh jadi make-up remover. Ni serius kakyong suka sebab tak 
        payah penuh beg bawak makeup remover..satu tiub Cleanser ni pun 
        dah cukup untuk menyental waterproof eye-liner kakyong tau!


KELEBIHAN LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

    1) Sesuai untuk semua jenis kulit.
    2) Membersih dengan lembut.
    3) Menghalus dan melembutkan kulit.
    4) Menyegarkan kulit


KANDUNGAN UTAMA LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

    1) Vital Repair+®,
    2) Ekstrak Anggur Muscadine
    3) Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.


Jom kita tengok testimoni Cleanser ni











BERAPA HARGA ?

Harga jualan : RM193.75
Harga ahli     : RM155.00

Klik link untuk belian segera di website Shaklee




atau anda mahu daftar sebagai ahli Shaklee dan dapatkan pelbagai penjimatan hebat






boleh baca panduan untuk jadi ahli secara online dan buat pembelian disini ya

BACA LAGI :


8 SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH YOUTH SKINCARE





Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 


Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.


Post a Comment

0 Comments