YOUTH SHAKLEE : SKINCARE TERBAIK 100% BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA - MommyLizz

Monday, March 19, 2018

YOUTH SHAKLEE : SKINCARE TERBAIK 100% BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA

Assalamualaikum.
Hari ni kakyong nak share mengenai skincare terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH



Jom kita berkenalan dengan YOUTH !

KEISTIMEWAAN YOUTH SHAKLEE

  • Diuji secara klinikal dan dermatologi.
  • Diuji oleh pakar mata, Ophthalmologist. Jadi, ia selamat untuk mata dan tidak merengsakan mata yang jenis sensitif.
  • Bebas daripada 2500 bahan kimia berbahaya termasuklah paraben, merkuri, gluten, phtalates, hydroquinon.
  • Dijamin 100% Vegan, semulajadi dari tumbuhan.
  • Menggunakan teknologi terkini dan ia dipatenkan (8 patent & patent pending)
  • Sesuai untuk semua jenis kulit. Orang Malaysia jangan risau, anda boleh menggunakan YOUTH Skincare ini tanpa was-was.

Kalau nak tau,YOUTH ni dikaji secara saintifik selama 8 TAHUN!! 


Hasil kajian menunjukkan: 
  1. Terbukti secara 100% wanita yang mengikuti kajian ini berjaya mendapatkan kulit yang lebih muda dari sebelumnya.
  2. 2/3 daripada wanita yang ikut serta dalam kajian klinikal ini juga berjaya mendapatkan kulit lebih muda 10 tahun dari usia mereka yang sebenar.

YOUTH Skincare Shaklee bertindak dengan 6 langkah penting dan mudah: 
  1. Membersihkan
  2. Menyegarkan
  3. Mencerahkan / Menceriakan Wajah
  4. Mengaktifkan
  5. Melindungi
  6. Merawat

Rangkaian YOUTH Skincare Shaklee ini mempunyai 6 item semuanya :


1. Luminous Gel Oil Cleanser

ia bertindak sebagai pencuci muka,menghalus dan melembutkan kulit..oh ya,kalau nak tau,Luminous Gel ni pun berfungsi sebagai make up remover..so memang jimat lah, 2-in-1 !



2. Perfecting Skin Toner

Digunakan untuk menanggalkan sel kulit mati,melembapkan kulit dan mengecilkan pori di wajah..patutlah muka nampak makin flawless bila dah pakai set YOUTH ni



3.Activating Serum
dalam banyak-banyak skincare yang ada,selalunya serum adalah yang palinh power..hehe..sama la macam YOUTH pun

Serum ini bertindak 10 kali ganda untuk memperbaharui kulit, memperbaiki sel-sel kulit dan menyokong dalam penghasilan kolagen untuk memastikan kulit anda lebih sihat dan muda! 


4. Age Defense Mineral Moisturiser

Moisturizer ini membantu memberi kelembapan pada kulit dan memberi nutrisi kepada kulit anda pada waktu siang hari serta melindungi daripada sinar UV matahar & pencemaran


5. Advanced Renewal Night Cream

yang ni korang boleh pakai waktu malam.Ia membantu melembut dn melembapkan kulit wajah.Ia memperbaharui sel-sel kulit sepanjang waktu korang tidur



6. Radiance C + E

Membantu menghasilkan sel kulit baru, meningkatkan keserian kulit, mencerahkan kulit, melicinkan tekstur kulit dan mengurangkan bintik-bintik penuaan.

Ia juga berkesan untuk menegangkan kulit dan mencegah kedutan.





Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

No comments: