Segmen Ben Ashaari : Aku , seorang BLOGGER !



assalamualaikum

Hari ni mommy masih join segmen abg Ben
dengan tajuk AKU,SEORANG BLOGGER



Terangkan secara ringkas peranan anda sebagai seorang blogger kepada orang sekeliling anda , masyarakat dan negara .. Apakah isu yang ingin tekankan terutama sekarang ini !

Peranan mommy sebagai blogger kepada orang sekeliling,masyarakat dan negara ialah sebagai penyampai maklumat,dan tidak membiarkan mereka terus dihujani dengan persoalan dan khabar angin yang tidak munasabah.Seperti contoh kes RAHIM WANITA BENGKAK KERANA GLA COMPLEX SHAKLEE, ISU SHAKLEE DAN ISRAEL, STATUS HALAL SHAKLEE,MENGAPA TAK BOIKOT SHAKLEE

Jika anda mampu dapat pendapatan dari blog sehingga ribuan ringgit , apakah anda akan berhenti bekerja dan menjadi blogger sepenuh masa. Apakah bisnis yang akan anda lakukan sebagai Backup Plan masa depan ?

Jika mommy mampu jana pendapatan melalui blog hingga ribu riban..apa salahnya ^^ boleh mommy dok di rumah jaga si manja & luangkan masa indah bersama.hihii.Bisness yang mommy buat pastilah mantopkan perniagaan mommy sekarang dengan SHAKLEE


Ceritakan sedikit harapan anda sebagai seorang blogger terhadap dunia blog ini ?

Harapan mommy sebagai seorang blogger dalam dunia blog ni ialah tiada sebarang prejudis,yang otai sibuk nak dengan title aku lebih senior,yang baru dapat terus menimba ilmu dengan yg berilmu serta saling menhormati.

Tu jer .. ! Senang kan ? Kalau dok takde idea nak update blog , boleh la layan segmen ni !  Ok ? Tarikh tutup ? 12/9/2014 , jam 6  ! 

Sekian ^^


Reactions

Post a Comment

14 Comments

  1. Tahu takpe . Khabar angin mudah je trsebar pastu yg xtau sng je prcaya .. aduhaiiii semoga menjauh la dr sikap sebarkan cerita tak benae tu tnpa soal slidik

    Tibe2 rasa mcm byk typo tp mls nak del haha

    ReplyDelete
  2. gud luck ;-)

    Salam kenal buat mommylizz ...

    http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    dar segmen yang sama hihihi

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mommy Lizz..
    Datang melawat dari segmen sama.. Hehe..
    Jom sama2 maju dengan Shaklee! Kalau sudi jemputlah singgah ke blog saya juga.. ^_~
    SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

    ReplyDelete
  4. All the way, all the best. Keep looking me via blog link http://powerofmotivationblog.wordpress.com

    ReplyDelete
  5. Assalam,
    salam perkanalan...
    Moga tercapai impian & sukses..
    jemput singgah & join blog saya yer ;
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  6. ASSALAMUALAIKUM..
    NIK SINGGAH SINI MOMMY :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  7. http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Saya pun kurang pengetahuan tentang Shaklee, selalu je dengar macam-macam yang negatif tentangnya. Moga usaha Mommy akan jadi kenyataan... salam kenal dari segmen ben ashaari.

    ReplyDelete
  9. All The Best ...... Usaha Tangga Kejayaan .!!

    ReplyDelete
  10. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Jom luaskan lagi empayar Shaklee kita Mommy Lizz

    ReplyDelete