Tuesday, June 30, 2015

PROMOSI JULAI 2015 : MESTI DAPATKNNYA!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Julai menjelma dengan promosi hebat.Semoga rezki kita semua melimpah ruah pada bulan ini.Amin..Kalau nak tau,bulan ni promo meriah VIVIX,B-COMPLEX dan VITALEA FOR CHILDREN!





1. B-COMPLEX :

Harga asal RM 53.75
Buy 3 free 1,harga sebotol HANYA RM 40.31


2. Vitalea For children

Harga asal RM 111.
Buy 3 free 1,harga sebotol HANYA RM 83.25


3. VIVIX 

Harga asal RM 475.00

Dengan pembelian 2 botol VIVIX anda dapat 5% diskaun dan berpeluang mendapat :
  • Keahlian PERCUMA bernilai RM 69.00
  • Sebotol Vitalea PERCUMA bernilai RM 88.75
  • Penghantaran PERCUMA bernilai RM10.00
  • REBAT tunai RM36

Jangan ketinggalan !!!!


*     *    *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

Sunday, June 28, 2015

KENAPA RAMAI PILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE?


Assalamualaikum & salam sejahtera

Sekarang ni,ramai dah menggila memborong Nutriwhite,pencuci muka terbaik daripada Shaklee.Mommy pun tak ketinggalan tau..kalau nak tau dah masuk tiub ke-3! 

Tempoh penggunaan 1 tiub ialah 6 bulan mengikut penggunaan mommy.Maklumlah,setiap hari guna 3kali/4 kali.Mommy memang bawa kemana sahaja,mesti ada dalam beg tangan!Memang puas hati sangat-sangat





KENAPA RAMAI MEMILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE?

  • Seperti namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser ia membersih dengan begitu lembut sekalipun pada bahagian mata.
  • Tidak membuatkan kulit kering dan pedih selepas cucian
  • Diperbuat daripada ekstrak tumbuhan terpilih tanpa kandungan bahan kimia berbahaya yang merengsa kulit
      • Rumpai laut menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit
      • Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan kulit
      • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Tidak mengandungi sebarang pewangi
dan yang paling bestnya..pencuci muka ni saaangat jimat.Ianya tahan hingga ke 9-12 bulan mengikut penggunaan.Picit sikit saja,dah berbuih meriah!

Jom kita tengok testimoni pengguna Nutriwhite :













*     *    *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Friday, June 26, 2015

TEMPAHAN DIBUKA : SERUNDING DARI KAMPUNG LAUT KELANTAN


Assalamualaikum & salam sejahtera

Ramadhan dan masuk hari ke 11.Sekejap ja rasanya kan.Disamping berpuasa,mommy yakin kaum ibu dah mula berkira-kira membuat persiapan Aidilfitri.Bak kata orang,buat awal nanti tak la kalut sangat.

Salah satu makanan yang sedap untuk dimakan time raya nanti ialah SERUNDING.Boleh makan dengan ketupat,nasi or makan saja..hehe.Nak buka puasa & bersahur pon boleh sangat!

Kalau korang tengah pening mana nak cari serunding sedap,jom kita borong kat kak ALIA HARYANIE



Serunding Daging & Ayam




Serunding Daging



Serunding Ikan


Serunding dari Kampung Laut Kelantan ni memang sedap dan lazat,tahan lama dan boleh di makan denagn pelbagai hidangan.Bau serunding ni pun dah sedap belum lagi makan....

Serunding merupakan sejenis masakan yang dibuat dengan rempah dan dimasak sehingga kering, dan kadangkala berminyak (terutama serunding daging) agar tahan lama. Ia dimasak dan dikacau tanpa henti hingga betul-betul kering kerana dengan cara itu saja ia akan tahan lama. Serunding boleh dimakan dengan nasi himpit, ketupat nasi/pulut, ketupat daun palas, lemang, dijadikan inti dalam pulut bakar, inti dlm karipap mini atau popia mini dll...

Resepi tradisional turun temurun dijamin sedap :

- Daging berkualiti dan dicarik halus
- Dimasak menggunakan dapur kayu untuk aroma istimewa
- Sentiasa segar dan baru dimasak setiap minggu
- Boleh disimpan pada suhu bilik dan tahan lama


Dapatkan yang asli, sedap dan murah

  • serunding daging tempatan 250 gram rm 18,
  • serunding ayam 250 gram rm 18,
  • serunding ikan 250 gram rm 12,
  • mini karipap rm 32 sekilo
  • mini popia rm 32 sekilo


Sesiapa nak order boleh pm atau whatsapp 012 921 8016



KULIT CANTIK DENGAN SET HEBAT SHAKLEE


Assalamualaikum & salam sejahtera

Hari ni mommy nak berentry mengenai set kecantikan Shaklee.Set ni menjadi pilihan ramai wanita sebab ianya terbukti berkesan dan hasilnya sangat memberangsangkan.Tak caya? Baca entry sampai habis tau~





Manfaat Vivix

  • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
  • Memperbaiki sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuhkita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh dan Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Manfaat Collagen Powder Shaklee


  • Anti Penuaan-mengurangkan liang-liang pori, kedutan dan garis halus
  • Melembabkan dan menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang
  • Meningkatkan kelicinan kulit, mengurangkan pigmentasi
  • Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara

Manfaat Sustained Release Vitamin C 

  • Membentuk Kolagen - Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mengurangkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
  • Memperbaiki simptom pendarahan- Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam di kulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
  • Peningkatan sistem imun- Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mengurangkan alergi hidung dan kulit, asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selsema.
  • Mencantikkan kulit- Ambil Vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.


Manfaat Foaming Cleanser Nutriwhite


  • Membersih dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit
  • Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan kulit
  • Strawberri Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan

Masih tak percaya?

Jom kita tengok testimoni pengguna yang kulitnya makin cantik dengan set hebat ini:










Apa lagi,jom dapatkannya segera!



Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik