Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Aku , seorang BLOGGER !



assalamualaikum

Hari ni mommy masih join segmen abg Ben
dengan tajuk AKU,SEORANG BLOGGER



Terangkan secara ringkas peranan anda sebagai seorang blogger kepada orang sekeliling anda , masyarakat dan negara .. Apakah isu yang ingin tekankan terutama sekarang ini !

Peranan mommy sebagai blogger kepada orang sekeliling,masyarakat dan negara ialah sebagai penyampai maklumat,dan tidak membiarkan mereka terus dihujani dengan persoalan dan khabar angin yang tidak munasabah.Seperti contoh kes RAHIM WANITA BENGKAK KERANA GLA COMPLEX SHAKLEE, ISU SHAKLEE DAN ISRAEL, STATUS HALAL SHAKLEE,MENGAPA TAK BOIKOT SHAKLEE

Jika anda mampu dapat pendapatan dari blog sehingga ribuan ringgit , apakah anda akan berhenti bekerja dan menjadi blogger sepenuh masa. Apakah bisnis yang akan anda lakukan sebagai Backup Plan masa depan ?

Jika mommy mampu jana pendapatan melalui blog hingga ribu riban..apa salahnya ^^ boleh mommy dok di rumah jaga si manja & luangkan masa indah bersama.hihii.Bisness yang mommy buat pastilah mantopkan perniagaan mommy sekarang dengan SHAKLEE


Ceritakan sedikit harapan anda sebagai seorang blogger terhadap dunia blog ini ?

Harapan mommy sebagai seorang blogger dalam dunia blog ni ialah tiada sebarang prejudis,yang otai sibuk nak dengan title aku lebih senior,yang baru dapat terus menimba ilmu dengan yg berilmu serta saling menhormati.

Tu jer .. ! Senang kan ? Kalau dok takde idea nak update blog , boleh la layan segmen ni !  Ok ? Tarikh tutup ? 12/9/2014 , jam 6  ! 

Sekian ^^


14 comments:

Anizz Annisa said...

semoga terus maju jaya :)

mama'snia said...

Salam kenal...
Salam shaklee...:D

qaseh dalia said...

Tahu takpe . Khabar angin mudah je trsebar pastu yg xtau sng je prcaya .. aduhaiiii semoga menjauh la dr sikap sebarkan cerita tak benae tu tnpa soal slidik

Tibe2 rasa mcm byk typo tp mls nak del haha

Yatie Fizzy said...

gud luck ;-)

Salam kenal buat mommylizz ...

http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

dar segmen yang sama hihihi

MNH SASTERA MELAYU said...

Good luck mommylizz

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum Mommy Lizz..
Datang melawat dari segmen sama.. Hehe..
Jom sama2 maju dengan Shaklee! Kalau sudi jemputlah singgah ke blog saya juga.. ^_~
SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

powerofmotivationblog said...

All the way, all the best. Keep looking me via blog link http://powerofmotivationblog.wordpress.com

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkanalan...
Moga tercapai impian & sukses..
jemput singgah & join blog saya yer ;
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

fatihah fazlin said...

ASSALAMUALAIKUM..
NIK SINGGAH SINI MOMMY :)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

fatihah fazlin said...

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Amie said...

Saya pun kurang pengetahuan tentang Shaklee, selalu je dengar macam-macam yang negatif tentangnya. Moga usaha Mommy akan jadi kenyataan... salam kenal dari segmen ben ashaari.

Akif Imtiyaz said...

All The Best ...... Usaha Tangga Kejayaan .!!

ros_reeza said...

Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Nadirah Mohamad said...

Jom luaskan lagi empayar Shaklee kita Mommy Lizz