PROMOSI SEPTEMBER SHAKLEE | MOMMYLIZZ




PROMOSI SEPTEMBER SHAKLEE | Assalamualaikum semua.Diam tak diam,dah masuk bulan September.Jom kakyong nak share promosi menarik yang Shaklee tawarkan pada bulan ini.



1. JOM SAMA-SAMA SIHAT! BELI 1 PERCUMA 1 :

Life Shake Elderberry RM 206.25  RM 165.00
Life Shake Matcha RM 206.25  RM 165.00
Performance Drink Orange RM 93.75 RM 75.00
Performance Drink Lemon Lime RM 148.75 RM119.00
ESP Sachet RM 89.75  RM 79.00


2. CHOOSE HEALTH CHOOSE SHAKLEE

Daily Health Set RM345.00 RM431.25
Prenatal Set  RM273.00  RM341.25
Postnatal Set RM245.00 RM306.25
Hello New You RM353.00  RM441.25


baca lagi :


KURUS DENGAN LIFE SHAKE ELDERBERRY

10 MANFAAT ELDERBERRY UNTUK KESIHATAN

LIFE SHAKE MATCHA : KEISTIMEWAAN,KANDUNGAN DAN MANFAATNYA


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera

Reactions

Post a Comment

5 Comments

  1. Ohh wowo...thanks for sharing this great deals, perfect for all need to restocking health supplements for own self & family members. Cheers Siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  2. Promo bulan ni best banyak dapat produk free lagi tu😍

    ReplyDelete
  3. Best juga bila selalu ada promo , beli dan ada penjimatan ..

    ReplyDelete
  4. wah menarik ada promosi bulan September nanti nak listkan.. apa yang nak beli

    ReplyDelete
  5. Memang dah grab berset2 ni .. untung yang dapat percuma tu.. makan sendiri boleh jual pun boleh .. uiittt shaklee the best

    ReplyDelete