LIFE SHAKE MATCHA : KEISTIMEWAAN,KANDUNGAN DAN MANFAATNYA | MOMMYLIZZ




Life Shake MATCHA adalah item terbaru dari Shaklee dan telah pun dilancarkan di seluruh Malaysia.Ianya merupakan hidangan semua-dalam-satu yang lengkap, kaya dengan protein, kalsium, serat, vitamin dan mineral, serta tambahan ekstrak Matcha bagi meningkatkan manfaat antioksida.Padat dengan nutrien, rasa yang lazat, dan menawarkan pelbagai manfaat kesihatan untuk anda menikmati hidup yang gembira. LIFE Ceria, Shake Bertenaga, menjadikan hidangan anda lebih bermakna.

Varian baharu yang bermusim ini didatangkan dalam perisa yang ringan dan menyegarkan. Ia meningkatkan tenaga, memberi rasa kenyang yang lebih lama, membantu mengekalkan berat badan yang sihat dan menyokong kesihatan secara menyeluruh.




KEISTIMEWAAN LIFE SHAKE MATCHA



1- Dilengkapi dengan 20 vitamin dan mineral
2- Mengandungi 16g protein bukan-GMO
3- Rendah glisemik
4- Dilengkapi dengan prebiotik
5- Mengandungi 6g serat
6- 2500mg leuisina
7- Tanpa kolestrol
8- Bebas gluten
9- Tiada asid lemak trans








KANDUNGAN LIFE SHAKE MATCHA



FUNGSI KANDUNGAN NUTRIEN DALAM LIFE SHAKE MATCHA
    1. Asid amino (L-theanine) – meningkatkan fokus, memberikan ketenangan
    2. Klorofil – detoksifikasi
    3. Kafein – meningkatkan kepekaan, meningkatkan tahap tenaga
    4. Catechins (EGCG) – aktiviti antioksidan yang kuat, agen anti-radang
    5. Asid fenolik – Antioksidan untuk mengelakkan kerosakan selular daripada radikal bebas
    6. Flavonoids – Rutin, Quercetin. Untuk kesihatan secara keseluruhan


MANFAAT LIFE SHAKE MATCHA



SIAPA PERLUKAN LIFE SHAKE MATCHA



    1. Berkerjaya
    2. Berpuasa
    3. Ingin turunkan berat badan
    4. Selalu gementar 
    5. Sering keletihan
    6. Inginkan jantung yang sihat
    7. Mental yang sihat dan fokus

HARGA LIFE SHAKE MATCHA

HARGA JUALAN : RM 206.25
HARGA AHLI : RM 165.00





BACA JUGA :



Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera


Post a Comment

4 Comments

Mrs Pip said…
Siapa suka teh matcha, mesti Suka juga dgn produk Shaklee ni.
Teh matcha biasanya sedap minum time sejuk2 ...
Makin banyak perisa best2 Shaklee keluarkan.
Siti Awadah said…
lama tak makan matcha teh hijau ni. bnyk betul khasiat dia.. mmg elok sgt utk kesihatan
saya paling suka minum green tea... yang ni macam sedap jer