SHAKLEE RENEW,BETTER YOU | MOMMYLIZZ



Shaklee Renew, Better You ialah program yang menggabungkan diet sihat, senaman, pelan berpuasa dan produk Shaklee untuk membantu anda mengurangkan toksik berlebihan dalam badan dan mengoptimumkan fungsi organ dalam badan.dengan cara yang sihat dan mampan.

Kajian telah menunjukkan bahawa tabiat berpuasa meletakkan badan anda ke dalam mod penukaran metabolik. Apabila digabungkan dengan diet, gaya hidup dan suplemen yang sihat, ia boleh membantu membersihkan, menyahtoksik dan menyuburkan badan anda dari dalam ke luar. Ini membawa kepada pelbagai manfaat kesihatan termasuk kehidupan yang lebih sihat, dan minda yang lebih tajam.

Jaga Kesihatan Demi Kebahagiaan Anda

Jika anda mahukan permulaan yang lebih sihat dalam memperbaharui badan dan menguruskan berat badan anda, program ini adalah untuk anda. Transformasi ke versi anda yang lebih sihat dan lebih baik bermula di sini.




Jom kita tengok apa yang ada dalam Set Renew Better You - Starter Set & Advanced Set :


1- LIFE SHAKE MATCHA

Life Shake Matcha merupakan hidangan semua-dalam-satu yang lengkap, kaya dengan protein, kalsium, serat, vitamin dan mineral, serta tambahan ekstrak Matcha bagi meningkatkan manfaat antioksida.

  1. meningkatkan tenaga
  2. memberi rasa kenyang yang lebih lama
  3. membantu mengekalkan berat badan yang sihat
  4. menyokong kesihatan secara menyeluruh.

2. OMEGA GUARD

Omega Guard merupakan minyak ikan bergred farmaseutikal yang tulen.Ianya sangat membantu untuk pengurusan berat badan. Asid lemak omega-3 dalam Omegaguard membantu membakar lemak di mana ia bertindak balas dengan lebih baik terhadap hormon LEPTIN. Dalam bahasa ringkasnya, hormon leptin ni akan ‘memberitahu’ otak kita untuk mengurangkan selera makan.

Selain itu,Omega Guard juga membantu untuk meningkatkan imuniti tubuh kita.


3. VIVIX

Vivix ialah minuman kesihatan yang terbaik antara semua supplement Shaklee. Yang membantu ramai orang untuk lebih SIHAT, CANTIK dan berjaya bantu ramai orang untuk kekal sihat dan atasi pelbagai masalah.⁣⁣

Resveratrol terdapat paling tinggi di dalam ANGGUR MUSCADINE. Anggur paling mahal dan special kerana saiznya yang lebih besar beserta khasiat di mana ia kaya dengan anthocyanins, antioksidan tinggi. ⁣


4. LECITHIN

Lemak sihat yang anda perlukan untuk : 

  1. Menguraikan lemak menjadi molekul-molekul kecil untuk penghadaman.
  2. Lesitin ditukar menjadi asetilkolina yang diperlukan untuk mengekalkan tubuh yang sihat.
  3. Menggalakkan penggunaan lemak sebagai tenaga.


5.ALFALFA

Nutrisi Hebat Semulajadi

  1. Alfalfa membekalkan lebih 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.
  2. Tinggi dalam serat pencernaan.
  3. Membantu pencernaan.
  4. Membantu mengimbangi kesan asid daripada 

6. HERB-LAX

Campuran proprietari Herb-LaxTM termasuk daun senna, yang digunakan secara tradisional sebagai laksatif semulajadi.Melegakan masalah sembelit yang dihadapi disebabkan kekurangan pengambilan cecair dan serat.


7. CINCH TEA MIX

Mengandungi taurina, ia dikaji secara meluas untuk meningkatkan kepekaan dan tenaga.


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.






Post a Comment

5 Comments

Biasa dengar shaklee ni.. dari zaman sekolah2 dulu pun dah ada.. antara produk yang bertahan lama di pasaran..
Sii Nurul said…
Dalam byak2 produk shaklee, vivix nie yg sy betul2 nak cuba.. rasa mcm sedap dan banyak manfaat
Mijablur said…
famous betul shaklee ni,sana sini duk cakap kebaikan shaklee ni memang elok diamalkan
Mrs Pip said…
Bagus juga ada program sebegini.
Ada sesetengah org, dia sangat pentingkan pemakanan sihat n seimbang tapi no idea macam mana nak sediakan.
So Shaklee dah sediakan plan, tinggal follow sahaja.
Atul Hamid said…
makin best lah produk shaklee sekarang. makin banyak, lagi spesifik. terbaiklah