Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


assalamualaikum

hari ni pagi-pagi dah up entry
kesnya ?
Join segmen abang ben.Korang pun kalau nak join,
klik ja banner kat bawah



Antara tugasan untuk segmen ini ialah : 

Ceritakan serba sedikit latar belakang korang , secara ringkas.

Seorang blogger secara part time,mula berBlogging since 2010 tapi senyap and start tahun 2013 kembali aktif dengan blog ni.Seorang yang simple dan suka berkawan.Cewah~

Ceritakan juga kelebihan blog korang ! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca ! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..

Blog ni basically mengenai healh & beauty care.Mommy adalah seorang pengedar SHAKLEE,dan diharapkan blog ini dapat memberi segala info kecantikan dan kesihatan kepada semua pembaca blog mommy.

Bagitau pada rakan pembaca , apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke.. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer , cer citer…

Impian dengan blogging : nak sampaikan segala info mengenai hidup sihat,biar semua pembaca tahu betapa pentingnya nikmat kesihatan.Asal nak cari info sihat & info produk semua datang blog mommy.Plus,boleh berkongsi ilmu dengan blogger lain & travel around the world ^^ macam abg ben boleh ke Paris tuuu~

Submit entri korang dan copy pastekan link entri tu , di ruangan komen ni ..

Tarikh tutup ? 11/9/2014 , jam 8 malam ! 

Sekian !
Reactions

Post a Comment

34 Comments

  1. Waa ke paris tu ;)
    Salam perkenalan mommy :)

    ReplyDelete
  2. Hai Mommy .salam perkenalan cantik blog
    #darisegmenabgben
    MISS IKA'S BLOG

    ReplyDelete
  3. Wah nak ikut gi Paris!

    Salam Kenal! Selamat berblogging! Chaiyok...

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  5. Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

    Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

    Kesihatan itu memang penting. Nikmat hebat dari Allah S.W.T

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  6. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari saya, singgah dari segmen yg sama :)


    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  8. salam singgah dr segmen ,insya allah semoga segala impian tu tercapai ye...aminnn

    ReplyDelete
  9. wah.. nak pa-ree cam abang ben! okay, boleh je mommy. usaha tangga kejayaan... yakin boleh!! boom!

    ReplyDelete
  10. Semoga impian menjadi kenyataan :) sama -sama kita usaha untuk merealisasikan impian kita .
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. semoga sukses selalu mommy.. :) singgah sini baca entry.. :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. semoga impian mommy tercapai :) aminn

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal dari segmen ben ashaari :)

    ReplyDelete
  14. Nak ikut p Paris!

    Fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^

    ReplyDelete
  16. Salam kenal dari Yatie. Moga impian tercapai. Aamiin. Selamat bersegmen! ;)

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen !!

    singgah dari segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    ReplyDelete
  19. ihikk. ramainya impian nak ke paris mcm abg ben. :D
    selamat berblogging. follow sini :D

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

    ReplyDelete
  21. Assalam,
    salam perkenalan..
    jempput singgah yer:
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  22. Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

    www.kizmyself.com

    ReplyDelete
  23. Datang dari segmen tokey yang sama. Selamat berkenalan

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  24. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  25. Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Dayang Deno datang dari segmen Ben. Walau tak join, tetap datang singgah sini... Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan dr segmen ben ashaari..
    Gud luck ye!
    Singgah dan follow sini..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete