SET UNTUK PELAJAR YANG TERBAIK DARI SHAKLEERamai yang tak tahu Shaklee ada suplimen hebat untuk para pelajar.Maklumlah,alam menimba ilmu ni macam-macam situasi ada.Ada yang happy,ada juga yang penuh tekanan.

Walau apapun cabaran,kesihatan perlu diutamakan demi segulung ijazah

Dapatkan set terbaik kami !!
BCOMPLEX 

 
✎ Sangat penting dlm membantu memetabolismakan karbohidrat,lemak&protein. ianya juga Anti Stress(mengawal emosi).
Selain itu, ia juga membantu meninggikan sistem pertahanan badan,menukarkan mknn kepada tenaga dan membantu pelajar untuk berfikir secara psitive (Apabila mood happy,daya fikir & tumpu juga akan menjadi lebih baik)
✎ ***extra bonus,Vitamin B dpt menjadikan wajah cantik berseri (Glowing)

OMEGA GUARD 

✎ Omega Guard mengandungi satu rangkaian penuh 7 asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA,dll. EPA menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA pula penting bagi perkembangan otak dan fungsi2 otak.
✎ DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.
✎ Pengambilan Omega Guard dapat membantu kita untuk meningkatkan kecerdasan otak, mudah mengingati dan lebih fokus.

LECITHIN

✎ Lecitin mengandungi choline yang sangat perlu untuk otak berfungsi. Lecitin meningkatkan bekalan choline dan acethylcholine. 
✎ Acethylcholine penting untuk fungsi otak berfikir, ingatan, konsentrasi, menentukan kita berdiri, berlari, makan, bercakap, tidur, penghadaman,etc.


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Post a Comment

0 Comments