KEPENTINGAN VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE - MommyLizz

Monday, September 3, 2018

KEPENTINGAN VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE


korang tau tak Shaklee ada suplimen untuk Kehamilan ?
Once disahkan hamil,sure lah mak-mak buyung mula fikir nak makan apa demi nak jaga kandungan kan..meh lah sini mommy share kan beberapa vitamin shaklee yang ada dalam Set Kehamilan



setiap satu daripada vitamin yang ada dalam set hamil ini sangat berguna untuk ibu dan bayi.
Antara supplemen/vitamin yang diperlukan semasa hamil adalah :


1. Ostematrix
πŸ‘‰πŸ» mengurangkan risiko menghidap osteoporosis dan menguatkan tulang ibu bagi menampung berat janin secara fizikal.
πŸ‘‰πŸ» mengantikan kalsium yang diserap oleh bayi


2. Omega Guard
πŸ‘‰πŸ» DHA yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina janin.
πŸ‘‰πŸ» bagi ibu pula ia dapat mengawal tahan kolestrol dalam badan.


3. Esp
πŸ‘‰πŸ» membantu ibu untuk lebih bertenaga
πŸ‘‰πŸ» menjadikan kulit ibu dan bayi lebih licin, putih dan gebu.
πŸ‘‰πŸ»membantu mengekalkan berat badan ideal semasa hamil dan selepas bersalin.


4. Vita-Lea
πŸ‘‰πŸ» mengelakkan masalah anemia dan kekurangan sel darah merah
πŸ‘‰πŸ»mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah bayi kurang berat badan


5. SR Vitamin C
πŸ‘‰πŸ» menguatkan sistem imun dan meningkatkan penyerapan zat besi dan asid folik.


6. B-komplex
πŸ‘‰πŸ» mengandungi 8 jenis vitamin B
πŸ‘‰πŸ» melindungi bayi  dari kecacatan saraf tunjang



BERITA BAIK !!

Bulan ni promosi untuk Set Kehamilan
so..siapa yang beli full set dari mommy,mommy akan pastikan korang dapat :

FREE Why I Love Shaklee Bag
FREE Shaker Shaklee
FREE Postage

apa tunggu lagi...




*  *  *  *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

No comments: