Sunday, August 23, 2015

BLOG REVIEW #2 : BLOG NUR RAIHANAH


Bismillah..

Assalamualaikum
Hari ni mommy nak buat review blog lagi

kali ni blog NUR RAIHANAH



tu dia header blog 
cute dengan rerama

pemiliknya alahai..muda lagi
kalau nak tau besday dia 18 mac .. 
dekat2 dengan mommy ja,15 mac
eheh

oh ya.. dia study kat Kolej Islam Melaka

erm,yg Kolej Teknologi Islam Melaka tu sama dak?
ka tukaq nama sebab mommy study kat Kolej Universiti INSANIAH
pernah la buat lawatan ke KTiAm tu 
and pernah jugak bersaing dalam sukan IPTIM

wah..sekali mengimbau kenangan lalu~

blog raihanah ni simple + nice
takda mereben 
just nice

even dia tempek iklan
tak berselerak
 kipidap!

korang boleh parking iklan tau kat blog dia
harga mampu milik
serius

so,apa lagi,mohon terjah berjemaah!

1 comments:

Maria Firdz said...

Insha Allah.. De masa akan diterjah...nice review...