Sunday, August 9, 2015

BLOG REVIEW #1 : BLOG IBU AINUL ^ALIF



Bismillah..

Hari ni mommy akan mulakan segmen review blog para pemenang 
SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

Sebelum tu mommy minta maaf sangat 
sebab tertangguh acara review blog ni hampir sebulan




okei
kita mulakan segmen Review Blog dengan blog pertama
iaitu blog IBU AINUL ALIF




kalau nak tau, Ibu Ainul @ ana ni salah seorang ahli 
GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA

memang aktif blog ni

basically blog ni penuh dengan entry Giveaway & contest

korang boleh dapat pelbagai info mengenai acara-acara 
yang dikendalikan oleh blogger-blogger lain kalau masuk blog ni
bolehla pakat-pakat join segmen yang ada

and
ada macam-macam kedai online
yang nak cari tudung labuh bagai klik ja dekat iklan yang ada

apa lagi,jom kita terjah beramai-ramai blog ni!!




2 comments:

adianiez AIDA said...

support gmbm !
one of my fren :)

Diana Rashid said...

dah pernah pi blog dia dulu klau tak salah..hhehe..lupa dah..