KENAPA RAMAI PILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE?


Assalamualaikum & salam sejahtera

Sekarang ni,ramai dah menggila memborong Nutriwhite,pencuci muka terbaik daripada Shaklee.Mommy pun tak ketinggalan tau..kalau nak tau dah masuk tiub ke-3! 

Tempoh penggunaan 1 tiub ialah 6 bulan mengikut penggunaan mommy.Maklumlah,setiap hari guna 3kali/4 kali.Mommy memang bawa kemana sahaja,mesti ada dalam beg tangan!Memang puas hati sangat-sangat





KENAPA RAMAI MEMILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE?

  • Seperti namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser ia membersih dengan begitu lembut sekalipun pada bahagian mata.
  • Tidak membuatkan kulit kering dan pedih selepas cucian
  • Diperbuat daripada ekstrak tumbuhan terpilih tanpa kandungan bahan kimia berbahaya yang merengsa kulit
      • Rumpai laut menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit
      • Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan kulit
      • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Tidak mengandungi sebarang pewangi
dan yang paling bestnya..pencuci muka ni saaangat jimat.Ianya tahan hingga ke 9-12 bulan mengikut penggunaan.Picit sikit saja,dah berbuih meriah!

Jom kita tengok testimoni pengguna Nutriwhite :













*     *    *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

KENAPA RAMAI PILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE? KENAPA RAMAI PILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE? Reviewed by yong norliza on 8:08 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.