Sunday, June 28, 2015

KENAPA RAMAI PILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE?


Assalamualaikum & salam sejahtera

Sekarang ni,ramai dah menggila memborong Nutriwhite,pencuci muka terbaik daripada Shaklee.Mommy pun tak ketinggalan tau..kalau nak tau dah masuk tiub ke-3! 

Tempoh penggunaan 1 tiub ialah 6 bulan mengikut penggunaan mommy.Maklumlah,setiap hari guna 3kali/4 kali.Mommy memang bawa kemana sahaja,mesti ada dalam beg tangan!Memang puas hati sangat-sangat





KENAPA RAMAI MEMILIH PENCUCI MUKA SHAKLEE?

  • Seperti namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser ia membersih dengan begitu lembut sekalipun pada bahagian mata.
  • Tidak membuatkan kulit kering dan pedih selepas cucian
  • Diperbuat daripada ekstrak tumbuhan terpilih tanpa kandungan bahan kimia berbahaya yang merengsa kulit
      • Rumpai laut menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit
      • Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan kulit
      • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Tidak mengandungi sebarang pewangi
dan yang paling bestnya..pencuci muka ni saaangat jimat.Ianya tahan hingga ke 9-12 bulan mengikut penggunaan.Picit sikit saja,dah berbuih meriah!

Jom kita tengok testimoni pengguna Nutriwhite :













*     *    *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

0 comments: