AWAS,JANGAN BIARKAN SUAMI MERUNGUT MENGENAI HUBUNGAN INTIM!

10:43 PM yong norliza 1 Comments


assalamualaikum & salam sejahtera

Entry kali ni agak hangat ye .. maklumlah,hal rumah tangga pun kalau tak jaga boleh berantakan perkahwinan tu

ramai yang tanya mommy,apa nak buat bila suami mula merungut mengenai hubungan intim?? Nak pulak bila dah ada anak..mula berserabut dengan uruskan anak,tak cukup rehat and suami pula dah mula perli-perli performance makin merudum.Mesti stress kan?



Jom dapatkan Vitamin Cinta dari kami.Ramai dah cuba dan rasa penangan hebat.Tak percaya?? Jom tengok testimoni pengguna kami :








Pilihan di tangan anda,sama ada nak biarkan hubungan intim makin hambar ataupun mahukannya makin hangat !


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care