APA RASA VITALEA FOR CHILDREN YANG BARU??

4:53 AM yong norliza 0 Comments


Soalan pertama yang sering diajukan oleh customer mengenai Vitalea for Children ini ialah.. “Apa rasa vitalea ni? Masam ke? Manis ke? Tawar ke?”.Hehe..jom,mommy nak story

Vitalea For Children menggunakan pemanis semulajadi yang diekstrak dari buah anggur dan ibubapa tak perlu risau kerana ia mengandungi xylitol bagi melindungi gigi anak kita daripada kaviti. Ia dalah multivitamin dan multimineral power kerana mengandungi 100% vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B. Pendek kata, ia lengkap dengan 18 vitamins dan minerals penting untuk tumbesaran anak. Tanpa perasa tiruan, tanpa pemanis atau sebarang bahan-bahan tiruan. Boleh dikunyah begitu sahaja.
Amaran:
Untuk anak berusia 4tahun ke atas, Vitalea untuk kanak-kanak ini boleh di ambil 2biji sehari. Anak anda mungkin sangat suka suplemen ini dan mereka akan meronta-ronta mahu mengunyahnya berkali-kali. So.. Lepas dapat je suplemen ni, cepat-cepat simpan ditempat yang tersembunyi ya. Takut nanti anda tak mampu melawan permintaan si anak. Hahahahaha…
Bagi kanak-kanak yang berusia 2 hingga 3 tahun dan dah pandai mengunyah tablet, pengambilan Vitalea For Children hendaklah dengan pengawasan orang dewasa. Jika anak anda belum pandai mengunyah, ia boleh dihancurkan atau dilarutkan dalam air minuman mereka
Manfaat Vita-Lea for Children
Antara manfaat suplemen ini ialah:
  1. Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi oleh pemakanan seharian
  2. Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
  3. Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata
  4. Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi
  5. Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas
  6. Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf
  7. Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat
  8. Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang
  9. Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
  10. Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal
  11. Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia
  12. Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
  13. Membantu meningkatkan kecerdasan minda
  14. Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan
  15. Membantu penyerapan zat dari makanan
Dengan adanya suplemen seperti ini, anda tidak perlu risau lagi jika anak anda tidak suka makan makanan berkhasiat. Kerana dengan pengambilan 2biji vitalea for children, khasiatnya adalah bersamaan 1.5 cawan tembikai cantaloupe + 6oz jus oren + 3 gelas susu + 10 sudu makan peanut butter + 4 mangkuk brokoli + 1.5 mangkuk sayur bayam + 6.5 mangkuk pucuk brussels + 3 mangkuk kacang merah.
Wow!! Sungguh best suplemen ni, bertuah anak anda jika memilikinya. Hubungi saya untuk konsultasi lanjut.
Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment: