Tuesday, December 2, 2014

BOLEHKAH CANTIK HANYA DENGAN VITAMIN C??


Assalamualaikum & salam sejahtera.

Ramai orang tanya kat mommy..boleh ke kalau guna vitamin C je untuk masalah jerawat..maklumlah,bajet ciput..

BOLEH SANGAT dik!!!

ye..tak tipu..hari ni mommy nak share testimoni pengguna tegar Vitamin C Shaklee.In case kalau korang tak tahu,ianya adalah SUSTAINED RELEASE iaitu pelepasan mengikut masa & keperluan badan.

MANFAAT VITAMIN C

  1. Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam darah.
  2. Menghalang SKURVI. (SKURVI=Penyakit yg disebabkan kekurangan Vitamin C dlm makanan, ditandai oleh gusi bengkak dan berdarah, pendarahan dibawah kulit, dll)
  3. Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
  4. Memguatkan dinding salur darah.
  5. Menolong pembentukan tisu gentian.
  6. Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
  7. Mengurangkan kedut pada kulit
  8. Membaiki parut pada kulit.
  9. mencegah penurunan payudara dan buttock
  10. menjadikan kulit lebih cerah
  11. menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
  12. menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
  13. membantu penghasilan collagen dimana collagen dapat meningkatkan keanjalan dan keremajaan kulit.
  14. melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.

[[ SAYA SAAAAAYANG VITAMIN C SHAKLEE !!! ]]


Tadaaa !!! 
Hahhh ini dia sebabnya. Sebab kenapa saya sayangg sangat dengan Vit C Shaklee. Hasil daripada pengambilan Vitamin C Shaklee secara berterusan dan berkat kesabaran saya menunggu hasilnya. Alhamdulillah berbaloi-baloi. Gambar Kiri sebelum dan Kanan selepas. Siapa yang tak senyum lebar kan bila ini hasilnya. Hati pun senang bila masalah jerawat dah hilang.

Berdasarkan pengalaman saya dulu jerawat banyak senang lah dia nak naik. Sekali naik bukan sebiji dua. Siapa tak stress kan? Bila dah stress bertambah lah ngade-ngade nak menempel lagi kan. Macam-macam dah produk saya guna tapi at the end sama je hasilnya.

Bila dah kenal produk Shaklee saya pun cuba lah SR Vit C ni sebab dia nak atasi masalah jerawat yang degil tu. Memang tak selesa lah lepas tu bila ada jerawat mula lah tangan gatal nak usik tu makin bertambah2 lagi. Pengambilan secara berterusan alhamdulillah ini hasilnya. Jerawat dah tak ada sekarang nak naik pun susah kadang naik sebiji tu pun cepat je dia hilang. Tak macam dulu lagi. Bukan jerawat je hilang kulit pun makin cerah taw. Bila kawan-kawan tegur baru lah perasan kulit cerah dari dulu. Bekas-bekas jerawat pun makin berkurang. Tahan lama pulak tu. Harga setanding dengan kesannya sangat berbaloi. 1 Botol tahan sampai 6 bulan. Jimat sangat kan. Alhamdulillah Syukur dipertemukan dengan Shaklee. Masalah kulit jerawat bukan masalah lagi.

Berbaloi kan ??
Dahla beli sebotol tahan sampai  bulan..memang la rugi kalau tak grab sempena promosi kali ni..harga menjunam woo




Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 comments: