Monday, November 3, 2014

S2U APPREATION TOUR UTARA : SERAP AURA HEBAT


Assalamualaikum

Dah beberapa hari tak berentry.Maklumlah,agak sibuk dengan aktiviti.Hari ni mommy berkesempatan nak share aktiviti hujung minggu mommy.

1-2 November tu,mommy terlibat dengan Shaklee 2U Appreation Tour untuk zon UTARA.Actually progrem ni dah dirancang dari awal tahun,melibatkan pengedar shaklee di seluruh Malaysia and kalau tak silap dari bulan 5 kot mommy dah submit nama.Kira lock siap-siap tarikh tu..hehe.Zon utara kira yang ke 5,sebelum tu dah dibuat di Johor,Port Dickson,Kota Kinabalu & Terengganu




Ni la 1st time mommy join progrem grup shaklee ni.Berdebar-debar la jugak.





cantik kan ??

Sampai ja kat Cinta Sayang Resort,terus check in and get ready untuk sukaneka!Jangan tak tau,mommy johan game pertama..gambar x sempat nak snap sebab battery kong!





 hujan pon main jugakkk~


Malam tu kami ada dinner..sedap jugak makan kat sini ..mommy pulun makan kambing bakar je..!






Untuk hari kedua..penuh dengan perkongsian ilmu daripada master-master shaklee la




yay..dapat pingat

pembakar semangat untuk lebih berjaya !

Jom,join legasi kami untuk hidup yang lebih bermakna~