Thursday, November 27, 2014

HADIAH DARI ZALORA SUDAH SAMPAI!!!


Assalamualaikum

Hari ni mommy nak share entry santai-santai dengan anda semua.Siapa yang pernah bershopping dengan ZALORA ?? Alhamdulillah,baru-baru ni mommy berkesempatan bershopping di ZALORA,syukur sangat dapat rezeki best..Mommy dapat voucher ZALORA bernilai RM100

Maka..mommy pon selongkar habis web ZALORA..lama punya dok taram,dapatlah sebiji handbag idaman.Ecece..ye la kan,kalau dah namanya wanita,hand bag tu wajib ada.Macam-macam size plak tu.Tak muat yang kecik,cari pulak yang besar gedabak..Boring guna yang besar mula la mencari yang kecik sikit..Haih~

Oh ya,untuk belian di ZALORA. RM 75 ke atas adalah FREE DELIVERY.Maknanya TIADA CAJ TAMBAHAN UNTUK PENGHANTARAN

Tada..inilah hasil tangkapan mommy ^^ 




TERIMA KASIH ZALORA..KALAU BOLEH NAK LAGIII

3 comments:

mama amir said...

Alhamdulillah...murah rezeki...^_^

siti zawiah said...

cantik.. :)

Ct NoArizah Aris said...

Wahh bestnya...tp shoping zalora kena pki krdt kad ke?