APA RASA COLLAGEN POWDER SHAKLEE??

2:30 PM yong norliza 0 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera to all my readers.

Hari ni mommy nak story mengenai Collagen.Heh,bila sebut je collagen pasti masing-masing akan fokus kepada kecantikan.Tak gitu?? No wonder lah banyak sangat collagen yang dijual di pasaran sekarang ni,macam cendawan tumbuh lepas hujan.Eh?

hehe..actually,shaklee pon ada collagen tau.Tapi collagen kami diperbuat daripada sisik ikan merah,that`s why la harga dia memang buntang biji mata.First of all,anda kena faham beza antara collagen marine and bersumberkan buah-buahan or bersumberkan haiwan.Yang ni mommy akan story dalam entry lain..sabar ye~

Berbalik kepada tajuk entry hari ni iaitu mengenai RASA COLLAGEN POWDER SHAKLEE..hihi..ni la soalan yang mommy pernah tanya kepada kawan mommy yang consume Collagen powder.Nak tau apa dia jawab?? Dia cakap rasa ikan,ada hanyir sikit tapi add on dengan air berperisa,okey la..telan ja!

Maka..setelah sekian lama teragak-agak nak beli ke tidak collagen ni..maka tanpa berlengah lagi mommy terus grab sekotak collagen powder ni..



Tadaaa...seronoknya Allah saja yang tahu..eksaited nak try barang baik..hihi.Kalau nak tau,dalam ni ada 15 sachet collagen.So far dah makan 3 sachet..

Memang ada bau something tapi kalau korang shake dengan sunquick oren @ blackcurrent,okey ja..nak nak pulak dengan ESP @ CINCH and minuman yogurt tu.memang tak da rada apa,sedap ja

Hasilnya ??? Sabar...Jom kita tengok hasil pengguna collagen yang lain dulu~












amacam??

Berbaloi kan...nanti mommy story perkembangan terbaru mommy & collagen ye~


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment: