Friday, October 10, 2014

CPUV PROTON PCC : MEMANG MENGGODA !


Assalamualaikum

Hari sabtu yang santai,mommy nak berentry mengenai CPUV Nuffnang : Proton PCC

Actually sepatutnya dah lama mommy up pasal benda ni tapi tertangguh.Bukan apa,mommy pun ada la jenguk-jenguk proton IRIZ di showroom.Ehem..



Untuk pengetahuan,mommy memang menggunakan kereta keluaran proton, SAGA FLX since 2012 tapi bila keluar kereta baru menggedik pulak rasa nak tukar!!

Beria-ia masuk showroom proton kat Kamunting dengan mak ayah.And yang paling enjoy ialah Siti Zubaidah sebab pekerja di showroom tu bagi belon kat dia.Dia pon boleh keluar masuk dalam kereta baru.

So far bagi mommy memang la sempoi IRIZ nih.Apakan daya loan bank masih banyak nak kena setel.Maklumlah,kereta baru pakai 3 tahun,balance still dalam 30k.Maka,mommy simpan je angan-angan nak naik IRIZ ni..buat masa sekarang ni pakai la FLX tu sepuasnya.Plus mommy pun dah make-up FLX tu..hihi

Korang yang nak beli kereta,mommy memang suggest ambil proton.Sebab??Cantik,ruang yang luas & performance yang mantop~

oh ya,sudi-sudi lah klik iklan proton bila dia menari-nari dalam blog mommy ye ~


1 comments:

aniesa ahmad said...

Tahniah .. saya untuk bulan nie, takde lg cp7v yg masuk, yelaa .. blog pun tak berupdate .. ngee