Wednesday, September 24, 2014

SKODENG INSTA RITA RUDAINI !!


Assalamualaikum.

Tajuk entry hari ni agak hangat. Skodeng Instagram Rita Rudaini konon! Heh, tak da la hangat sangat pun. 

Actually,kalau korang nak tau,sebenarnya, Rita Rudaini ni merupakan salah seorang PENGGUNA SETIA produk-produk Shaklee ! Even dia pun ada keluarkan produk sendiri,tak salah pun dia amalkan bersama produk Shaklee,sebab Shaklee ni bukan ubat-ubatan,ia adalah makanan tambahan ataupun kita sebut VITAMIN.Tiada sebarang bahan kimia atau dadah So,tak perlu risau :)

Zaman sekarang dah canggih,semua kita boleh upload dalam media sosial seperti Facebook,Instagram,blog dan sebagainya apa yang kita makan,kita pergi ke mana. Rita pun tak ketinggalan upload rahsia kecantikannya dengan Shaklee . 





Untuk hero-hero Rita,mereka amalkan Mealshakes.Patutlah bertenaga & sihat sokmo je diorang berdua..Setiap ibu pasti mahukan yang terbaik untuk anak mereka.Ibu mana yang tak sayangkan anak..Pilihan yang bijak,kak Rita !




Psst..kalau tak caya,pergi lah skodeng IG rita rudaini ~


Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

2 comments:

Mila Hilas said...

sy xreti guna insta.haha

Allene said...

rita ni mmg active IG. business dia pun hebat je kat IG tu.

entry terkini...Maaf Jikaku Tak Sempurna - Dari sudut aku