Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

4:20 PM yong norliza 35 Comments


assalamualaikum

hari ni pagi-pagi dah up entry
kesnya ?
Join segmen abang ben.Korang pun kalau nak join,
klik ja banner kat bawah



Antara tugasan untuk segmen ini ialah : 

Ceritakan serba sedikit latar belakang korang , secara ringkas.

Seorang blogger secara part time,mula berBlogging since 2010 tapi senyap and start tahun 2013 kembali aktif dengan blog ni.Seorang yang simple dan suka berkawan.Cewah~

Ceritakan juga kelebihan blog korang ! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca ! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..

Blog ni basically mengenai healh & beauty care.Mommy adalah seorang pengedar SHAKLEE,dan diharapkan blog ini dapat memberi segala info kecantikan dan kesihatan kepada semua pembaca blog mommy.

Bagitau pada rakan pembaca , apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke.. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer , cer citer…

Impian dengan blogging : nak sampaikan segala info mengenai hidup sihat,biar semua pembaca tahu betapa pentingnya nikmat kesihatan.Asal nak cari info sihat & info produk semua datang blog mommy.Plus,boleh berkongsi ilmu dengan blogger lain & travel around the world ^^ macam abg ben boleh ke Paris tuuu~

Submit entri korang dan copy pastekan link entri tu , di ruangan komen ni ..

Tarikh tutup ? 11/9/2014 , jam 8 malam ! 

Sekian !

35 Comment:

Yatie said...

Waa ke paris tu ;)
Salam perkenalan mommy :)

Ben Ashaari said...

Salam... Terima kasih mommylizz

mama amir said...

Selamat bersegmen mommy...

hello... mama datang baca entri.. hihi

Miss Ika said...

Hai Mommy .salam perkenalan cantik blog
#darisegmenabgben
MISS IKA'S BLOG

Yan Ty said...

Wah nak ikut gi Paris!

Salam Kenal! Selamat berblogging! Chaiyok...

irrayyan said...
nor nazliana said...

selamat bersegmen
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

Kesihatan itu memang penting. Nikmat hebat dari Allah S.W.T

www.hasrulhassan.com

alin said...

semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Hanim Hashim said...

Salam perkenalan dari saya, singgah dari segmen yg sama :)


http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Cik Sue said...

salam singgah dr segmen ,insya allah semoga segala impian tu tercapai ye...aminnn

wah.. nak pa-ree cam abang ben! okay, boleh je mommy. usaha tangga kejayaan... yakin boleh!! boom!

ros_reeza said...

Semoga impian menjadi kenyataan :) sama -sama kita usaha untuk merealisasikan impian kita .
Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Anizz Annisa said...

semoga sukses selalu mommy.. :) singgah sini baca entry.. :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Yana Mohamad said...

semoga impian mommy tercapai :) aminn

http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

salam kenal dari segmen ben ashaari :)

Fuza Musa said...

Nak ikut p Paris!

Fuza pun dah join
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Erra Kyra said...

salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

mimbar kata said...

selamat bersegmen

DYatie said...

Salam kenal dari Yatie. Moga impian tercapai. Aamiin. Selamat bersegmen! ;)

ubai ismail said...

selamat bersegmen !!

singgah dari segmen yg sama ^^

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

ihikk. ramainya impian nak ke paris mcm abg ben. :D
selamat berblogging. follow sini :D

salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

Assalam,
salam perkenalan..
jempput singgah yer:
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Kiz MySelf said...

Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

www.kizmyself.com

acik watie said...

Datang dari segmen tokey yang sama. Selamat berkenalan

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Ade Arif said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

deno said...

Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Dayang Deno datang dari segmen Ben. Walau tak join, tetap datang singgah sini... Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

www.dayangdeno.com

Salam perkenalan dr segmen ben ashaari..
Gud luck ye!
Singgah dan follow sini..
tellingstory11.blogspot.com

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html