CARA PALING SENANG UNTUK SHOPPING ONLINE

12:49 AM yong norliza 2 Comments


Assalamualaikum..

Ramai tak kat sini yang suka beli online ? 
Macam mana anda buat pilihan ? 
Apa yang membuatkan anda yakin untuk membeli secara online ?

Hari ni mommy nak share tips mudah untuk anda yang suka beli online (style mommy laaa) hihii. Maklumlah,zaman sekarang ni peniaga online tumbuh macam cendawan lepas ujan,banyak !

  • Pastikan produk yang ingin dibeli : Kalau mommy nak beli sesuatu,mommy akan kompomkan apa yang mommy nak
  • Gunakan medium yang sesuai : Mommy akan gunakan instagram ataupun google sahaja produk yang mommy nak,hashtag jaaa..plus boleh dapatkan info dan buat perbandingan harga.Jangan lupa tengok feedback customer,samada elok atau tidak.Kalau ada testimoni,baru la yakin nak beli!

Apa yang membuatkan mommy akan beli produk itu ? 

  • Persembahan / iklan yang menarik
  • Gaya bahasa yang menarik hati
  • Cara layan pelanggan

Okei..itu sahaja tips dari mommy.. anda yang selalu beli online mesti basicnya buat camtu jugak kan ^^
Feel free untuk beri pendapat 

And,kalau korang nak cari suplimen shaklee,bolehlah terus ke instagram mommy, @yong_mommylizz or klik ja imej di bawah : 





Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 


Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care


2 Comment:

http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-sampai-penat-rrsya.html - jemput join ya , tiada paksaan :)

Mila Hilas said...

kalo nak beli perfume blh la contact sy hihi