ME & MY SHAKLEE EFFECT : PART #1

3:36 AM yong norliza 0 Comments




Assalamualaikum dan salam sejahtera buat readers Mommy.Hari ni Mommy nak share mengenai SHAKLEE EFFECT.Mesti ramai yang tertanya-tanya apa pulak la mommy dok merapu petang-petang hari sesudah hujan ni.Actually,Shaklee Effect kat sini nak share cerita dan pengalaman bagaimana Shaklee telah memberi kesan dalam kehidupan seharian.Bukan sahaja kehidupan mommy,malah ramai lagi di luar sana yang menggunakan produk Shaklee.




Entry kali ni Mommy nak story tentang kisah mommy la dulu..next mommy akan share cerita menarik yang lain pula..sabar ye.

Kisah bermula lepas mommy bersalin.Lebih kurang sebulan.Kiranya agak lambat la jugak kenal dengan Shaklee ni walaupun ada ja kawan-kawan yang jual Shaklee.Heh,biar lambat asalkan mengenal,daripada terus tak kenal & tak dapat kebaikannya!Mula-mula dok skodeng entry SID Shaklee dalam blog,then bila ada bajet sikit oder Vitalea,B-complex & Alfalfa.Makan celup-celup..apa la sangat perubahan yang nak rasa.Dalam diam-diam mommy pasang angan-angan nak beli hot seller Shaklee : ESP pulak..sebab?Semua orang cakap ESP ni best sangat.Untuk kesuburan la,kecantikan la,milkbooster la..hai,kena try jugak ni!

Bila anak dah masuk 7 bulan,baru la order lagi kat member tadi,beli ESP dengan Ostematrix pulak..ha,sini la mulanya jatuh cinta dengan ESP & SHAKLEE !!

Bila mommy minum ESP,mommy terasa cik B cekang dok kat sekolah.Rasa macam dalam pantang pulak.Bila balik rumah ja,anak menyusu yang sebelah lagi pon keluar.Hairan bin ajaib,kontek member tu,inform berita.Dia cakap baguih la kalau camtu,kenyang anak hang!

Maka,mommy pon konsisten dengan ESP.Lama kelamaan mak pulak tegur kulit muka makin gebu.Muka ni jerawat tu ada juga tapi tak kronik la.

Patut la orang suka sangat dengan ESP ni..serba mak-neka!Oh ya,untuk pengetahuan,anak mommy bulan 9 ni insya-allah berumur 2 tahun,still susu badan ada even mommy tak fully breastfeeding!



Tadaa...inilah Shaklee Effect pada Mommy..Amacam? Serius berbaloi kalau korang beli 1 canister..boleh share 1 family!



KLIK GAMBAR UNTUK MAKLUMAT PRODUK




Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment: