PROMOSI SHAKLEE APRIL 2022 | MOMMYLIZZ



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. 

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2022 | April menjelma dengan pelbagai promosi menarik dari Shaklee.Lagi menarik , semuanya boleh diambil ketika berpuasa.
Jom cekidaut!



BERPUASA DENGAN SHAKLEE SEMUDAH 1-2-3 !
RM342.50 RM274.00

Beli 1 Cinch Shake Mix Chocolate + 1 ESP = PERCUMA Performance Drink

Istimewa untuk anda yang baru nak jadi Ahli Shaklee,dengan setiap pembelian set ini akan layak mendapat :

2 ESP Sachet PERCUMA 
Shaker ungu Shaklee PERCUMA
PERCUMA KEAHLIAN & PENGHANTARAN 

PILIH KOMBINASI RAMADAN ANDA !


Pilih mana-mana satu kombinasi produk Ramadan minumum 80UV dalam satu resit,anda berpeluang untuk mendapat Performance Drink secara PERCUMA


RESV TO THE RESQ 
RM1530.00 RM1224.00

Beli 3 botol ResV , PERCUMA sebotol ResV
PERCUMA Keahlian
PERCUMA Penghantaran


RENEW , BETTER YOU



LIFE SHAKE MATCHA


Beli 1 Life Shake Matcha RM206.25  RM165.00

PERCUMA 2 sachet ESP

Beli 1 Life Shake Matcha Value Pack RM618.75 RM495.00

PERCUMA 6 sachet ESP
PERCUMA Keahlian
PERCUMA penghantaran


BB CREAM DUO SET 2+3 atau 3+3
RM345.00 RM276.00


PERCUMA Hexagon blend brush
PERCUMA Keahlian
PERCUMA Penghantaran


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 



Post a Comment

4 Comments

wah banyaknya potongan harga.. sesuai sangat untuk sesiapa yang nak simpan stok buat stok baru pulak ni..
shidarahmat said…
banyak sangat promosi .. dah tau nak iklan yang mane .. murah pulak tu ..
Netty Ah Hiyer said…
Banyak juga ya diskaunnya.. dulu waktu kerja pernahlah sekali dua sampai ke HQ Shaklee ni. Memang menarik dan geram je tengok suplemen-suplemen tu.. bukan geram apa. Geram nak memiliki. Hihi.
Mrs Pip said…
Time ada promo mcm ni ,
kalau nak beli Shaklee memang paling sesuai.
Jimat sangat harga.