BELI VIVIX DENGAN HARGA MURAH | MOMMYLIZZ




Vivix adalah satu-satunya produk suplimen Shaklee dalam bentuk cecair.Diperbuat daripada ekstrak Anggur Muscadine,Lobak Ungu,Japanese Knotweed dan Elderberry.

Terdapat banyak manfaat Vivix untuk kesihatan tubuh secara menyeluruh , and sebab tu la ramai suka consume Vivix , sebab Vivix ni dah macam all-in-one ! 

Walaupun Vivix ni kesukaan ramai,ramai juga yang risau dengan harga Vivix yang MAHAL. Jom , kakyong bantu korang untuk beli Vivix dengan harga murah.


BELI DENGAN HARGA AHLI

Untuk pengetahuan,harga jualan Vivix ialah RM 475.00 manakala harga ahli adalah RM380.00 sahaja.Dengan setiap pembelian Vivix , anda layak mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan PENGHANTARAN PERCUMA.Apa yang perlu anda lakukan ?

1- Daftar keahlian anda di website Shaklee : KLIK SINI



2- Isikan butir-butir peribadi anda : KLIK SINI untuk panduan mendaftar keahlian Shaklee

Selepas mendaftar sebagai ahli , anda akan diberikan No ID dan password melalui SMS . Once dah jadi ahli , korang layak untuk :

  1. Dapat diskaun dengan setiap pembelian barangan shaklee , beli dengan harga yang lebih murah dari harga pasaran !
  2. Dapat buat belian secara online dalan web Shaklee dimana sahaja korang berada,klik-klik nanti Shaklee akan poskan kepada korang
  3. Dapat Cash Bonus setiap bulan dengan setiap pembelian melebihi 100uv, kalau kawan beli dari korang , korang pun dapat untung runcit !
  4. Dapat bonus KERETA .. ha ni eksklusif bagi yang komited jadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan
  5. Percutian mewah yang ditaja oleh Shaklee . Ni pun korang akan dapat bila dah serius berbisness dengan Shaklee

baca lagi :




ATASI DIABETES DENGAN SHAKLEE



Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera

Reactions

Post a Comment

0 Comments