8 SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH YOUTH SKINCARE
Umumnya , ramai dah tahu dalam Shaklee kita ada satu skincare set bernama YOUTH. Tapi , antara banya-banyak skincare yang ada di pasaran , tak ramai yang tahu kenapa perlu pilih Youth 

jom hari ni kita baca details mengenai YOUTH Shaklee ini.1. Dihasilkan secara klinikal oleh para Pakar Kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara untuk membuktikan kesan YOUTH terhadap penampilan dan usia kulit berasaskan fakta dan ujian klinikal.


2. 2 dari 3 pengguna YOUTH mengalami perubahan usia kulit sedekad lebih muda.3. 100% pengguna YOUTH mengalami kulit yang kelihatan lebih muda dalam 7 hari dan dengan penggunaan yang berterusan.


4. Formulasi YOUTH bebas dari 1,500 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing.5. YOUTH adalah 100% vegan, berasaskan bahan semulajadi, dan tanpa kekejaman.6. YOUTH tidak menyumbatkan liang pori, telah diuji oleh Pakar Dermatologi dan Pakar Oftalmologi.7. Diuji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan.
8. Kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat


TESTIMONI YOUTH


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 


Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Post a Comment

0 Comments