Kelebihan CoQHealth Plus


salam ^^
Entry kali ni berkenaan dengan Kelebihan CoQHealth Plus.
CoQHealth Plus ini ialah supplemen yang mengandungi campuran proprietari bagi Co Enzim Q10 , Vitamin E serta ekstrak teh hijau. Setiap botol mengandungi 30 kapsul lembut CoQ Health Plus. Bahan utama dalam supplemen ini ialah Co Enzim Q10 . Co Enzim Q10 adalah nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam tubuh dan ada dalam semua sel.

1 kapsul CoQHealth 28 cawan brokoli. 
Khasiat brokoli sememangnya sangat membantu dlm mencegah dan menentang kanser.


CoQ10 ni sangat berguna untuk:

1) Kesihatan Jantung-Mengurangkan kekerapan "angina episode" dan menguatkan jantung
2) Kanser -Merawat kanser payudara dan kesihatan sokongan kepada pesakit yang      menerima kemoterapi
3) Penyakit Gusi
4) Kesihatan Mental - Kajian tambahan menunjukkan Pesakit Parkinson boleh mendapat             manfaat tambahan daripada CoQ10
5) Rawatan Obesiti- Mengurangkan berat badan
6) Kesuburan - Meningkatkan jumlah sperma dan membantu kesuburan lelaki

CoQHealth plus merupakan produk terbaru yang ditawarkan oleh Shaklee yg mengandungi 28 miligram(mg) zat makanan larut lemak yg hadir secara semulajadi di dalam tubuh badan (CoQ10) beserta vitamin E dan ekstrak teh hijau.

Ia didatangkan dalam bentuk kapsul dgn bantuan minyak kacang soya bg memastikan penguraian serta penyerapan yg maksimum dalam system tubuh badan ketika diambil.Sebiji kapsul yg diambil sehari selepas makan, ia mampu menyokong penghasilan tenaga bagi jantung,meningkatkan peredaran serta serta membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 didalam darah serta kaya dgn lain-lain kebaikan.

Paling penting, CoQHealth Plus Shaklee bukan semata ada CoQ10..malah lebih dari ituArtikel tentang CoQ Health Plus di majalah Wanita dan Harmoni 2013
Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Post a Comment

0 Comments