RESEPI BEST ESP




Berpagian dengan ESP SHAKLEE memang menyegarkan.Tapi kadang-kadang nak la jugak tukar selera kan .. korang suka minum ESP dengan apa ?

ajom lah kakyong share dengan korang RESEPI BEST ESP





















oh ya .. ESP ni

TIDAK BOLEH dicampur dengan air panas
TIDAK BOLEH diambil lebih 3 sudu sehari
 BOLEH dicampur dengan air suam dan air sejuk
BOLEH dicampur dengan air apa-apa SELAIN teh dan kopi
BOLEH diminum oleh anak-anak berusia 1 tahun ke atas, lelaki, perempuan, orang tua
( untuk kanak-kanak,kurangkan dos )



Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Post a Comment

0 Comments