PROMO SEPTEMBER 2015:ESP SHAKLEE PILIHAN RAMAI!

6:46 AM yong norliza 4 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera

Pasti ramai yang teruja bila dapat tau promo bulan ni ialah HOT ITEM Shaklee iaitu ESP.Mommy pon ektaited tau..maklumlah,ESP ni memang pilihan semua tak kira peringkat umur



Paling best dengan promosi ni,anda boleh dapat

  • PERCUMA 1 canister ESP (RM159)
  • PERCUMA keahlian Shaklee (RM 75.90)
  • PERCUMA sebotol Vitalea(RM94.00)
  • PERCUMA kos penghantaran (RM 10/RM20 SS)
  • PULANGAN WANG TUNAI (RM 36)

Hebat kan..JIMAT HAMPIR RM400!!

Rata2 selepas konsisten mengambil ESP mereka memberi feedback:
  • Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • Jerawat jarang muncul
  • Kulit lebih anjal
  • Rambut kurang gugur
  • Kekal bertenaga sepanjang hari,
  • kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggut
  • tumbuh makin fit,slim
  • kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
  • kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  • awet muda
  • rahim lebih kuat
  • Kuku jadi cantik
  • Parut stretch mark hilang
  • dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

Kenapa Protein Soya? 


Protein Soya dikenali sebagai "Protein yang lengkap" kerana membekalkan semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Protein Soya juga adalah sumber protein bukan haiwan yang terbaik. Protein Soya juga hampir tiada kandungan lemak dan kolesterol di dalamnya. Protein Soya juga mempunyai kandungan protein yang sangat banyak untuk setiap hidangan. 





TAHUKAH ANDA..


Protein Soya keluaran Shaklee sangat berbeza dengan Protein Soya lain yang berada di pasaran seperti berikut :- 

  • Shaklee adalah syarikat pertama menghasilkan makanan tambahan protein berasaskan soya dan juga formula pengasingan protein (isolated) yang pertama 
  • Menggunakan kacang soya non-GMO sahaja Diproses pada kadar suhu yang rendah
  • Satu tin ESP dihasilkan daripada 30kg kacang soya 
  • Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 
  • Kandungan Indeks Glisemik (G.I.) yang rendah iaitu 39 - sesuai untuk penghidap kencing manis membekalkan tenaga segera yang tahan lebih lama 
  • Semasa diproses, kacang soya dicuci dengan air dan bukannya alkohol untuk mengekalkan Isoflavones genistein dan daidzein yang penting untuk kesihatan 

Fakta Menarik !

Shaklee menggunakan proses pensijlan tersendiri yang dikenali Identity Preserved Program [IPP]. Ia memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik, daripada benih sehingga kepada pengeluarannya.

Sebab tu la raaamai rakyat Malaysia pilih ESP Shaklee.Tak caya? Jom kita tengok 











Jom kita tengok apa kata pengguna ESP












Apa lagi..jangan berlengah!
Jom dapatkan segera ESP anda hari ini juga!!




Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik


4 Comment:

salam perkenlan :)

IbuNoey said...

singgah sini..

menarik gak ESP ni.tapi belum pernah consume.

om follow #587

Maria Firdz said...

Singgah malam di sinj...