AWAS,5 FAKTA YANG WAJIB ANDA TAHU SEBELUM MEMBELI VIVIX SHAKLEE

6:50 AM yong norliza 0 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera




Bulan ni Promo VIVIX.Ramai yang teruja tapi,sebelum beli,meh baca panduan mengenai VIVIX.

Vivix memang ramai peminat yang amalkan vivix untuk nak awet muda!
Sebab lain nak amal minum vivix ni macam-macam la, antaranya sebab kencing manis, nak berhenti merokok, control darah tinggi, untuk kuruskan badan, untuk stay cergas bertenaga dan macam-macam alasan lagi lah.

Setiap orang kan ada cerita mereka sendiri. Tetapi... tak kisah apa cerita korang, yang penting, sebelum nak beli vivix, wajib tahu 5 fakta tentang ni dulu tau.^^^



FAKTA VIVIX 1 : KEASLIAN VIVIX
Pastikan anda dapatkan Vivix yang asli keluaran Shaklee (M) Sdn Bhd. Rupa bentuk vivix keluaran shaklee adalah seperti gambar dibawah. Kotak warna putih, botol warna merah!






Hanya dijual di Headquarters dan cawangan shaklee serta boleh dapatkan melalui Pengedar Sah Shaklee seperti saya.Boleh rujuk HQ dan Branch Shaklee DI SINI

FAKTA VIVIX 2 : KANDUNGAN VIVIX
Basically, vivix yang anda beli dari pengedar sah shaklee seperti penulis entri ini, sepatutnya mengandungi bahan -bahan berikut.

4 bahan yang merupakan kandungan utama Vivix adalah seperti berikut :

  1. Polyganum Cuspidatum
  2. Muscadine Grape
  3. European Elderberries
  4. Purple Carrot




FAKTA 3 : HARGA

Harga jualan sebotol vivix adalah RM475 dan paling istimewa, setiap pembelian vivix walaupun hanya 1 botol, anda layak untuk mendapat FREE POSTAGE untuk setiap pembelian.

Cukup murah harga yang ditawarkan jika dilihat kandungan utama vivix yang istimewa dan didatangkan khas untuk melengkapkan formula vivix ini.LAGI MURAH BELI WAKTU PROMOSI

Tak terbanding juga harga yang ditawarkan dengan khasiat yang diberi. Jimat kos hospital ntah berapa kali ganda tu...



FAKTA 4 : SIAPA SESUAI MINUM VIVIX 

Basically, semua orang yang nak menjaga kesihatan, nak cegah dari penyakit  & nak kurangkan penyakit yang dia ada, sesuai untuk minum vivix ni.

Ok, berikut adalah antara mereka yang sesuai or wajib sangat dah minum vivix ni^^^

  1. Pengidap Diabetes / Kencing Manis
  2. Pengidap Hypertension / Tekanan Darah Tinggi
  3. Si dia yang nak KURUS
  4. Si dia yang nak AWET MUDA
  5. Pengidap Kanser
  6. Si dia yang MEROKOK & nak STOP MEROKOK
  7. Mereka yang ada MASALAH KESUBURAN (**lelaki sangat bagus ni)
  8. Ada SAKIT-SAKIT SENDI
  9. Pesakit SLE / AUTOIMMUNE
  10. Mereka yang ada STROKE / ANGIN AHMAR
dan ramai lagi...


FAKTA 5 : JANGAN MINUM VIVIX JIKA...

  1. anda mengandung...
  2. anda menyusukan anak baru lahir (first 6 months is not advisable)
  3. anda adalah kanak - kanak or remaja (18 tahun ke bawah :))
Tapi...kalau dah terbeli...hadiahkan lah pada ibu bapa anda, warga emas terutamanya, memang dinasihatkan minum vivix untuk kelangsungan hidup mereka. Bagi badan works like younger people u. Baru best nak join aktiviti anak cucu tau^^^

Dah tahu 5 fakta tentang vivix ni, then baru boleh beli ;)!





*     *    *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

0 Comment: