Tuesday, March 17, 2015

CARA MINUM ESP YANG BETUL & RESEPI HEBAT ESP


Assalamualaikum..
alhamdulillah,semakin rancak promosi ESP berjalan..maklumlah,ramai yang tak nak lepaskan peluang borong ESP dengan harga runtuh.




Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami? 

  1. ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 
  2. ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda 
  3. ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 
  4. Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat 
  5. ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam 
  6. Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum 
  7. Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. 
  8. Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. 
  9. Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit 

Ramai orang tanya,macammana nak bancuh ESP ni..pastu ada juga yang takut nak beli ESP sebab dia cakap rasa soya tak sedap..oh noo..hari ni mommy nak share tentang resepi ESP.Resepi ni antara favourite mommy juga.Jom cekidaut




ESP + Dutch Lady Strawberry

ESP + oren sunkist




ESP + madu .. memang sedap!


basically,ni la yang mommy selalu buat untuk minum ESP..kalau nak cepat tu,dengan air suam je la..harummm bau soya dia tau!

okei,ni resepi cadangan yang lain untuk anda bancuh bersama ESP.Good Luck~





Tips ESP

  • Jangan bancuh dengan air panas, air kafein atau air berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi
  • Jangan ambil lebih dari 3 sudu sehari kerana ini akan membebankan ginjal
  • Gunakan tumbler atau shaker atau botol tupperware untuk menggoncang/SHAKE bancuhan ESP untuk lebih mudah larut. Kalau guna sudu sahaja, nanti tak semua yang larut, jadi berketul-ketul.
Nak beli shaker ?? RM10 saja tau..tapi kalau korang beli time promo sekali dengan ESP,mommy akan beri shaker secara PERCUMA!!!



tada...shaker shaklee ada spring tau..
takda la berketul-ketul bila dah shake~



Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 comments: