PROMOSI HEBAT SHAKLEE SEPANJANG FEB 2015!!!

9:10 PM yong norliza 2 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pembaca MOMMYLIZZ.com
Semoga anda semua dalam keadaan sihat dan ceria disamping insan tersayang

Hari ni baru dapat nak up entry mengenai promo hebat sepanjang Februari,al maklumlah baru habis bercuti.HAri ini,kembali menggalas tugasan dengan penuh dedikasi.Bagi anda yang mengikuti FB mommy,pastinya anda dah tahu apa promo hebat tu sebab awal-awal mommy dah up dalam status mommy.Kepada yang belum tahu,jom kita tengok apa yang shaklee tawarkan untuk kita sepanjang bulan ini

Bulan ni bukan satu,bukan 2 tapi TIGA promosi hebat yang Shaklee tawarkan..jeng jeng jenggg..ni yang buat mommy sayang lebih kat Shaklee ni,selalu sangat ada suprise yang mabelesss..Harga pon..tentu tentu dah menjunam..rugi tau kalau tak grab!!





1) Advanced Joint Health Tablet (AJHT)
  • AJHT Shaklee adalah satu formula proprietari yang mempunyai gabungan bahan-bahan yang amat berkesan yang telah ditunjukkan dapat menyokong mobiliti, fleksibiliti, dan untuk fungsi sendi yang sihat 
  • AJHT Shaklee dihasilkan dengan bahan yang bertindak pantas yang berfungsi dengan cepat untuk menyediakan sokongan pemakanan untuk sendi. 
  • AJHT Shaklee mengandungi ekstrak Boswellia, Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan vitamin C yang unik dan bertindak dengan pantas (bakal dipatenkan) untuk membantu memberi keselesaan sendi dan mobiliti. 
  • Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan yang berasaskan mineral, AJHT Shaklee adalah formula vegetarian 100%.
Kebaikan:
  • memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur untuk sendi.
  • membantu mengekalkan tulang yang kuat
  • membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi.
Kalau anda mengalami sakit-sakit sendi,sakit lutut,amatlah dicadangkan untuk amalkan AJHT ni..kesan seawal 5 hari tau..Ramai yang dah cuba dan sangat berpuas hati dengan hasilnya!





2. Vitalea



Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65 %. Vita-Lea telah dipilih oleh Centre fo Science di Amerika Syarikat sebagai 'THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Dirumus khas dengan 28 vitamin-vitamin penting & mineral perlu untuk kesihatan optimum & tenaga.








3. Ostematrix 

  • Ostematrix menyediakan nutrien harian, termasuk kalsium yang membantu dalam pembentukan dan penyelenggaraan tulang dan gigi
  • Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan zink mineral, tembaga dan mangan, untuk membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik 
  • Caplets yang kecil dan bersalut mudah untuk ditelan
  • Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet ditambah



4. Vitalea for Children




Vitalea ni kembali setelah hampir 2 tahun menghilang..sebab shaklee improve kan formulanya.Multivitamin terbaik untuk anak anda,rasa anggur yang masam-masam manis gitu

  • Lengkap dengan 8 komponen vitamin B.
  • Vitamin B ni terdiri daripada 8 beradik iaitu B1, B2, B6, B12, FOLIC ACID, NIACIN, BIOTIN, PANTOTHENIC ACID. Kesemua komponen perlu hadir bersama untuk kesan yang optimum. Tetapi kebanyakan pengeluar tidak memasukkan beberapa komponen seperti biotin kerana harganya yang terlalu mahal. Ini menyebabkan kesannya tidak optimum.
  • Mengandungi vitamin dan mineral dalam satu tablet!
  • Rasa anggur yang enak, tidak mengandungi pewarna, pemanis dan pengawet tiruan.
  • Diperasakan dengan xylitol yang membantu mengelakkan kaviti.
  • Mudah dikunyah!

  •                                              
Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

2 Comment:

mmg best promosi bln ni ;)

P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

Kathy R'bain said...

Terbaik ni sis..