BLOGWALKING + REVIEW PART #1

4:59 PM yong norliza 3 Comments



Assalamualaikum..

Bismillah..

hari ni mommy berpeluang untuk berBlogwalking & review blog-blog 
yang join segmen mommy.
jom,kita mulakan acaranya ^^


Blogger lelaki umur 18 tahun
lepasan SPM kalau tak silap mommy
blog dia simple,kaler biru and penuh dengan info terkini
so,korang boleh terjah dengan klik nama beliau di atas ni ye


Ni blog makanan kesihatan
macam blog mommy
teman seperjuangan la kiranya
warna biru juga..
apa lagi,klik nama di atas untuk BW ye kawan-kawan~


Ni dia..
blog pengedar ELKEN
jangan tak tau..model nih
serius cantik
tak caya ??
cepat pi serbu blog dia


blogger ni layout blog dia comei ja
kaler purple
sedap mata memandang
moh kita terjah reramai folo blog dia ^^



ni blogger PENANG mariii
siap ada lagu kat background dia
so far mommy semak jugak blog yg boh lagu
tapi blog ni..mommy boleh layan
sebab apa ?
lagu dia soft jaaa
serius..best!
ada banyak info dan cerita menarik kat sini
boleh terjah untuk skodeng & follow dia


 ****

sekian BW & review ringkas untuk segmen mommy
insya-allah nanti mommy update lagi naa

terima kasih ^^



3 Comment:

MRS Rongoks said...

kakak...mrs rongok punye blog tu takde lagu . hehehe . mmg ika tak suka letak lagu dalam blog . maybe akak dgr dari blog orang lain . hehehe

btw, nice review kak . thanks :D

Diana Rashid said...

semuanya blog yang saya baru nak kenal..hehehe

Syira Lokman said...

TERIMA KASIH tinggalkan link anda di page blog syira lokman :D nantikan blog siapa yang bertuah untuk memenangi tapak iklan PERCUMA !
jawapannya akan diumumkan di page blog syira lokman tidak lama lagi !
tunggu ~~~ jgn lupa ajak kawan join giveaway syira ..hehee