TIADA LAGI PENJUALAN COLLAGEN POWDER MULAI 1 JANUARI 2015

1:10 PM yong norliza 1 Comments



Assalamualaikum & salam sejahtera..

Hari ni mommy nak share satu berita gempak dengan anda semua.Kalau nak tahu,mulai Januari 2015 PENJUALAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE AKAN DIHENTIKAN !!

ha...pasni takde dah nak jual2 collagen ni haa
Bukan sebab takde orang nak beli
Tapi...sebab nak stop jap

Kenapa??

"Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen Powder akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015.

Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember 2014 untuk membeli produk ini...

Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI Beli 3 Percuma 1.."




Mohon borong segera ye wahai pencinta tegar collagen powder
Pasni dah takda jual kat branch shaklee..klau nak kena bei kat kami,distributor berdaftar shaklee..tu pon kalau ada la..maklumlah,semua orang nak cantik..semua dok memborong tau!kalau lambat..nangis la sensorangggg sbb tak dapat collgen..hihiii

Bertindak sekarangggg !!!!
Dapatkan stock anda
Harga menjunammmm

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

1 Comment:

Najib Ariyan said...

okay nanti bila saya dah sengang masa sikit nak cuba produk ni plak