ASTHMA : IKHTIAR SI IBU UNTUK ANAKNYA DENGAN OMEGA GUARD & MEALSHAKES

7:33 AM yong norliza 0 Comments


Korang tahu tak apa itu penyakit ASTHMA??

Bahasa mudahnya ialah LELAH / SEMPUT.Asthma sudah menjadi sinonim dengan kanak-kanak sekarang.Boleh dikatakan ramai yang mengalaminya.Mungkin juga kerana faktor cuaca sekitar kita yang makin berubah-ubah.pencemaran itu ini dan macam-macam lagi.

Hari ni mommy nak share dengan anda semua mengenai testimoni customer kami yang anaknya ada masalah asthma.Jom kita cekidaut~

*****

KISAH ANAKKU & ATHMA...

Hati ibu mana tak sedih kalau hampir setiap bulan anaknya terpaksa ambik nebuliser akibat athma...sikecil makin susut akibat kerap diserang athma..pantang cuaca sejuk..pantang tersilap makan..athma akan menyerang..

Itu yg Chek Yam alami..bila salah seorang dari kembar Chek Yam..Saffy Adleia@Dede kerap diserang athma..hingga satu ketika kerana terlalu kurang oksigen..terpaksa warded..tinggallah si kembar Dada dengan ayah dirumah..

Takdir menyaksikan keikhlasan seorang ibu saudara memberi Omega Guard secara percuma..tujuan asal utk anak anak dpt fokus pada pelajaran kerana Omega Guard berfungsi sebagai meransang kecergasan otak disamping pelbagai khasiat..sikecil ini pun nak juga..nampak selamba dia kunyah OG tu..masa tu usia baru 1 tahun 2 bulan..tapi teruskan juga..akhirnya Chek Yam beli lagi..diteruskan dengan Mealshake..



Sekian lama setelah berbulan bulan..Chek Yam perasan athma Dede hampir tiada...tiada lagi selsema dan batuk yg teruk..tiada lagi nebuliser setiap bulan..atau paling teruk seminggu sekali..

Alhamdulillah..syukur sangat sangat..Dede semakin pulih..makin berisi..Ini sebab kenapa Chek Yam pilih Shaklee..konsistensi menunjukkan kesihatan yg semakin cemerlang..sehingga hari ini Omega Guard dan Mealshake pilihan terbaik Chek Yam untuk Anak anak...tiada bau minyak ikan yg hanyir dengan Omega Guard..tak percaya tgk Dede dgn selamba kunyah Kapsul Omega..

*****

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada kita semua ;)

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment: