Monday, September 15, 2014

, , , , ,

TESTIMONI WATER PITCHER SHAKLEE : AIR BEBAS KARAT DAN SEDIA DIMINUM!


Assalamualaikum.Hari ni mommy nak bercerita mengenai air karat dan penapis air terbaik iaitu GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE.Tahukah anda bahawa penapis air ni boleh menukarkan air yang berkarat kepada air jernih dan bersih dalam lebih kurang 10 minit je ?? Heh,macam magic pulak kan..Sebelum kita cakap panjang lebar,kita layan video sempoi tentang penapis air ni okey~ ( klik gambar untuk twngok video)



Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.



Shaklee memperkenalkan Get Clean Water Pitcher untuk membantu kita minum air bersih setiap hari. Tak perlu menghabiskan duit beribu-ribu untuk dapatkan water filter. Get Clean Water Pitcher adalah water filter terbaik di Malaysia. Hanya sekadar rm tiga angka di bawah rm1k kita sudah boleh mendapatkan water filter di rumah kita sekaligus dapat menikmati air yang bersih setiap masa.

Tepuk dada tanyalah iman. Nak yg mahal ke atau yg murah tapi berkualiti dan memang diakui sebagai water filter terbaik di Malaysia.



Kenapa saya memilih Get Clean Water Pitcher ini?

  • Mudah digunakan...tak perlu nak bersusah payang pasang ke singki... 
  • Hanya tuangkan sajer air kedalam jag, dan tak perlu tunggu lama air sudah boleh terus diminum
  • Kualiti air yang jernih dan rasa yang sedap...sama seperti penapis air yang mahal dipasaran.
  • Tak Perlu susah payah mencuci filter...kerana setiap 303 liter (80gelen) air hanya perlu tukar filternya sahaja..senang keja..kalau filter lain kena basuh kalau dah nampak kekuningan...
  • Mudah dibawa kemana-mana...balik kampung, jalan-jalan, berkelah dll.. dijamin seisi keluarga dapat minum air bersih...so, tak perlu lagi beli air mineral...buang duit & mencemarkan alam sekitar dgn botol-botol plastik mineral itu.
  • Dan yang penting sekali... HARGA MAMPU MILIK!! kini semua orang boleh memiliki penapis air dengan harga yang sangat murah dan tidak perlu bersusah-payah lagi masak air, atau pergi ke kedai-kedai yang menyediakan tempat penapis air itu...atau menghabiskan beribu-ribu ringgit semata-mata nak memiliki air yang bersih..
  • Jimat duit bukan....yang penting semua dapat manfaatnya...tiada lagi air karat dirumah..tiada lagi risiko meminum plumbum berat & apa2 jenis kotoran lain...

Jom kita tengok testimoni terbaik pengguna Water Pitcher ni.










Amacam,berbaloi kan ?? Tak perlu susah-susah nak buat maintainance ka apa.Cuma tukar filter bila sampai had masa dekat meter tu.

Harga ?

RM 460 ( Hubungi mommy untuk best price okey~ )






Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care




0 comments: