APA ITU NUTRIFERON? - MommyLizz

Thursday, September 18, 2014

APA ITU NUTRIFERON?Ramai yang tidak kenal Nutriferon ni... Ini kerana Nutriferon adalah produk eklusif dari Shaklee sahaja.. Satu formula yang dipaten oleh Shaklee sahaja dan tidak dijual dikedai-kedai biasa... Hanya di SHAKLEE!!!

Nutriferon : Formula eksklusif untuk untuk meransangkan pengeluaran semulajadi Interferon tubuh. Interferon mampu meransang dan mempertingkatkan sistem imun sistem tubuh badan.

Kandungan: Biji labu, bunga Safflower, Honeysuckle Jepun dan biji Plantago - Semuanya mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh.

Sejarah : Pertama kali ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima pada tahun 1954. Selepas kajian 40 tahun, Dr Kojima berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi didunia (Nutriferon). Formulanya adalah semulajadi, selamat, tulin dan berkesan. Penemuan dan rekaan telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.

Manfaat utama:

  • Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari 
  • Membantu melawan kanser dan Tumor - Interferon semulajadi  tubuh badalah yang melawan sel-sel tumor dan kanser. Maka secara tidak lansung Nutriferon membantu melawan kanser dan tumor.
  • Melindungi dari jangkitan virus atau mikrob - Apabila imun sistem kita kuat, tubuh badan lebih kuat untuk melawan jangkitan virus, mikrob yang mana penyebab selsema, flu, alergi, inflamasi dan influenza
  • Meringankan stress dan tekanan - meringankan kemudaratan disebabkan oleh stress
  • Melambatkan penuann - Membantu mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat
  • Mengurangkan infeksi pesakit hepatitis B & C
  • dan lain-lain lagi


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

No comments: