Wednesday, May 7, 2014

, , , , ,

BERPUASA & BERTENAGA DENGAN SHAKLEE!!


Bulan Ramadhan dah dekat .. pejam celik , pejam celik dah menjelma .. tak sabar rasanya !!

Sekarang pun mesti ramai yang tengah ganti puasa kan ..Kami ada suplimen terbaik untuk anda sepanjang berpuasa .Tak letih , terasa kenyang sentiasa dan paling best boleh bantu anda yang ada gastrik untuk berpuasa penuh!!

Jom dapatkan gabungan ESP + Performance Drink + Mealshakes !!
Hanya yg terbaik untuk anda sekeluarga ~






Performance Drink 
------------------------

Ciri-ciri utama Performance Drink ini adalah:

▪ Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
▪ Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina .
▪ Membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
▪ Mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
▪ telah terbukti di makmal (ujian makmal bersama-sama high-level athletes )

Performance Drink ini sesuai diambil ketika :


▪ cuaca panas melampau (badan dehydrated )
▪ badan tidak sihat (demam/ selesema/ cirit-birit)
▪ beriadah atau bersukan
▪ melakukan kerja berat seperti buruh binaan dan nelayan

Golongan yang sesuai mengambil Performance Drink :


▪ Mereka yang aktif bersukan .
▪ Mereka yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
▪ Mereka yang menghidap gout .
▪ Ibu yang menyusukan anak .
▪ Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (terutama muntah air)
akibat dari morning sickness , dan tiada selera makan.
▪ Mereka yang kurang minum air .
▪ Mereka yang kerap sakit kepala .
▪ Bila rasa nak demam , atau sedang demam.
▪ Kanak-kanak yang demam.
▪ Menggantikan minuman ringan terutama yang berkarbonat
(kerana Performance Drink tiada karbonat !)


Energy Soy Protein
--------------------------

Kelebihan ESP  ialah;
  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah

Mealshakes
--------------

MEAL SHAKES merupakan multivitamin lengkap di dalam bentuk serbuk yang turut mengandungi protein dan serat..sesuai di ambil oleh seisi keluarga. 
Dengan rasa vanilla yang amat sedap....

Mealshake bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak, malah seisi keluarga. Macam-macam kebaikan Mealshake ini. Ia sesuai juga untuk ibu yang menyusu, mengandung, mereka yang berdiet,atlit dan macam-macam lagi.


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care





0 comments: