Saturday, April 19, 2014

, , , ,

ARTIS DAN SHAKLEE


Artis dan Shaklee .. gitulah tajuk entry kali ni . Jom kita skodeng artis2 malaysia yang consume Shaklee untuk kesihatan diorang

1. Mizz Nina

yep .. gambar ni agak lama tapi ni bukti dia consume Shaklee ^^
Antara yang dia consume termasuklah Vitamin C , Vitalea ( multivitamin ) , Zinc dan B-Complex





2. Leuniey Natasha 

Umum tahu Leuniey isteri kepada penjaga gol harimau malaya. Time mengandung hingga bersalin & berpantang Leuniey consume Shaklee.No wonder la macam superMak ja sepanjang preggy .. kesana sini dengan bisnes dia lagi !







3. Rita Rudaini 

Rita consume Vitalea for her daily energy booster and semestinya Mealshakes untuk anak2 kesayangannya




4. Dato Aliff Syukri

Mesti korang kenal kan dengan tag line TERLAJAK LARIS tu. We got ESP can with Dato . Ehem..means family dia pon consume Shaklee jugak~



5. Dato Siti Nurhaliza

Ni dia Artis no.1 Malaysia .. jom skodeng tips cantik dari Dato Siti



6. Yasmin Hani

Yasmin consume Shaklee untuk kehamilan dan tempoh bersalin.Terbaek ~



Actually , Shaklee bukan sekadar untuk golongan artis sahaja . 
Kita pun boleh consume sebab harganya semua mampu milik.Serius!!

Tapi , perlu diingatkan , nilai kesihatan jauh lebih bernilai . Jika ada wang berkepuk tetapi anda dalam kesakitan , pasti terasa tidak bernilai wang itu. Cegah sebelum parah , amalkan gaya hidup sihat.

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care








1 comments:

Dila Gebu said...

saya suka sangat tips dalam blog ni, sangat best dan mudah