PROMOSI JANUARI 2023 | MOMMYLIZZ


PROMOSI JANUARI 2023 | Assalamualaikum & Salam Sejahtera ! Selamat tahun baru 2023 kakyong ucapkan kepada anda semua.Moga tahun ini menjadi tahun yang lebih baik untuk kita semua.

Jom kita tengok apa promosi menarik dari Shaklee sepanjang bulan ini

1. AN ESPECIALLY GOOD DEAL FOR YOU!



Gais..ini memang dinanti-nanti oleh semua ESP Lovers ! Promo kali ni kita ada set TRIO dan DUO

- ESP TRIO RM250.00  RM417.00
- ESP DUO  RM150.00  RM347.50  ADD ON RM25 GET A BOTTLE ALFALFA RM63.75

2. 20% OFF YOUTH


- NIGHT CREAM DUO RM326.40  RM408.00
- CLAY MASK DUO RM193.60  RM242.00
- GEL MASK DUO RM193.60  RM242.00
- HYDRATING COMBO RM260.00  RM325.00
- PURIFYING COMBO RM260.00  RM325.00


3. LIVE GREEN, LIVE CLEAN



- GET CLEAN HOME SET RM113.00  RM141.00
- GET CLEAN KITCHEN SET RM120.00  RM150.00

* FREE MINI TRIO PACK 


4.SHAKLEE MUST BUY



Dengan pembelian 100uv dan ke atas, anda layak untuk mendapatkan Meal shakes / Vitalea Children dengan harga RM 5 SAHAJA !


5. CHOOSE HEALTH, CHOOSE SHAKLEE



- DAILY HEALTH SET  RM345.00  RM431.25
- PRENATAL SET  RM273.00  RM341.25
- POSTNATAL SET  RM245.00  RM306.25

6. HELLO NEW YOU



Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 


Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera

3 Comments

  1. Best semua promo shaklee bulan ni. Wajib beli semua tu murah2 sangat😍

    ReplyDelete
  2. promosi yang ditunggu ni.. murah betul lagi-lagi esp
    memang kena beli untuk stock se.diri 😁

    ReplyDelete
  3. Waktu ada promo2 murah mcm ni lah paling sesuai nak top up bekalan , lebih jimat kan.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post