VIKTORIA x SHAKLEE BRAND EMBASSADOR WORKSHOP | MOMMYLIZZ




VIKTORIA x SHAKLEE BRAND EMBASSADOR WORKSHOP |Assalamualaikum & salam sejahtera semua ! Semalam,kakyong berpeluang untuk join program di Viktoria Centre, Jasin Melaka. Program ini adalah anjuran Viktoria dengan kerjasama Shaklee Malaysia.


Program bermula dari pukul 8 pagi,breakfast istimewa disediakan oleh MIA & MD.




Sebelum program bermula,yang datang awal boleh ukur tinggi,timbang segala makneka lelemaks badan yang ada dengan Karada Scan.





Dan,sesi workshop pun bermula.Kakyong duduk sebelah blogger tersohor kak Azura Abdul. Alhamdulillah,sempatlah pakat share tips & trick untuk blogging.


Ok,jom layan gambar-gambar kami sepanjang program :










Alhamdulillah,syukur diberikan peluang untuk hadir ke program ni.Seronok sungguh sebab dapat kenal dengan ramai orang.Walau ada yang pertama kali jumpa,ukhwah nya Masya Allah,erat sungguh!

Insya Allah kita manfaatkan sebaiknya ilmu yang dapat.Moga Allah redha semuanya!




Reactions

Post a Comment

8 Comments

  1. Alhamdulillah terima kasih Yong sudi berkongsi ilmu blogging. Dah apply, dan ada improvement😅

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Terima kasih yong.. Memang sangat best baca blog yong❤️

    ReplyDelete
  3. Bestnya yang dapat join. Dapat tukar2 ilmu dan jumpa semua kawan2 viktoria.

    ReplyDelete
  4. Bestnya kak. Macam2 aktuviti seronok je tengok semua orang tu😍

    ReplyDelete
  5. Seronoknya bila dpt jumpa kenalan dan bertukar tukar pengetahuan .

    ReplyDelete
  6. Ohh wowo...so best for sure those attended this workshop, it seems so interactive & good with all the activities. Cheers Siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. seronok dapat hadiri kelas ilmu macam ni. Moga terus sukses.

    ReplyDelete
  8. Menarik program ni, dapat tambah ilmu, saya suka minum macha dan cantik betul tumbler hijau tu...

    ReplyDelete