PUASA PENUH BERERTI PASTINYA SHAKLEE | MOMMYLIZZ


Assalamualaikum, Hai semua !
Moga semua dalam keadaan sihat disamping keluarga tersayang.

Bersempena Ramadan yang akan tiba kali ini,Shaklee Malaysia menjalankan kempen ‘Puasa Penuh Bererti Pastinya Shaklee’.Actually,kalau korang perasan,dah ada banyak Billboard Shaklee di sepanjang jalan termasuklah Sabah dan Sarawak! To be exact ada 12 Billboard.

Jom kita tengok Billboard Shaklee !





















Meriah kan?
Rasa bersemangat sungguh nak puasa kan!

Buat korang yang mencari suplimen untuk kekal bertenaga sepanjang hari di bulan Ramadan,jom dapatkan SET PUASA SHAKLEE

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.


Post a Comment

12 Comments

Tengkubutang said…
Wah.. Siap ada set puasa lagi tu.. Shaklee ni jenama yang lama di pasaran kan.. Jenama diyakini ramai
Mijablur said…
wah billboard shaklee penuh satu Malaysia siap dengan set puasa pulak tu 🥰
shidarahmat said…
Tak jumpa lagi board ni.. puasa mmg wajib ade shaklee. Rugi rasanyer
Cik Min said…
Tiap kali bulan puasa skrg dah x macam puasa dulu2 sebelum kenal Shaklee. Sy mmg time sahur amik cinch so mmg kenyang n bertenaga sepanjang hari dan gastik mmg Alhamdulillah x kena time puasa
Mrs Pip said…
Wahhhh siapa ada billboard lagi.
Hebat marketing ni.
Tapi Shaklee ni mmg brand yang diyakini ramai dan dah establised dgn baik.
Ombak Bergigi said…
Wahh meriahnya shaklee tahun ni, siap ade set berpuasa lgi
Ummu Ukasyah said…
wah banyaknya billboard. harap pasang la satu kat perak, ipoh ke, seri iskandar ke (sebab saya duduk kat seri iskandar hihi)
terbaik Shakelee awal-awal dah bagi reminder, maklumlah bulan rejab ramai dah mula berpuasa terbaik.. nanti boleh cuba set nih
Netty Ah Hiyer said…
Wah! bila baca ni tetiba rasa mood nak berpuasa di bulan Ramadan..
Atul Hamid said…
Terbaiklah Shaklee, banyak betul billboard yang dorang pasang. Purple pulak tu. Cantikk
Maria Firdz said…
Terus terasa mood puasa tu nak mai...
sedar tak sedar dah dekat bulan puasa rupanya kan.. senang bila dah ada set berpuasa
macam ni untuk persediaan..