OSTENUTRIX : PENGGANTI OSTEMATRIX BERWAJAH BARU | MOMMYLIZZ



Lama nya tunggu stock yang satu ni.Dulu kita panggil OSTEMATRIX , sekarang ianya kembali dengan nama OSTENUTRIX.

Apa bezanya?
Diupgred Formula dengan penambahan 20% Kandungan Kalsium untuk membantu lebih penyerapan

Selalunya ramai yang amalkan untuk :

SAKIT SENDI
Jika anda kerap sangat mengalami sakit sendi, sengal-sengal badan, boleh cuba amalkan Ostenutrix setiap malam sebelum tidur. Ostenutrix akan bantu kurangkan rasa sakit.

SEMBELIT
Ostenutrix juga sangat bagus untuk anda yang susah nak membuang. Kadang tu 3 4 hari baru nak membuang. Bila makan ostenutrix malam sebelum tidur, insyaAllah esok lancar je membuang


TAK SUKA MINUM SUSU
Anda yang tak suka minum susu, alternatif lain ialah makan pil kalsium. Sebabnya ia mudah untuk kita telan.1 biji oste ni bersamaan kita minum 1 gelas susu berkalsium tinggi dan makan 80biji badam. Terbaik! Kan


IBU MENYUSU/ HAMIL
Kalsium sangat baik dan penting bagi ibu menyusu dan hamil. Kerana ibu dan bayi sangat memerlukan kalsium yang cukup. Jika ibu hamil makan Ostenutrix, insyaAllah bila nak kena tarik mengkarung/krem kaki tu memang susah. Ibu yang menyusu pula, ia bantu ibu dapatkan susu yang lebih pekat dan kaya dengan kalsium.


PATAH TULANG
Ostenutrix sangat bagus bagi individu yang patah tulang akibat accident ka, pengambilan konsisten ostenutrix membantu menguatkan semula tulang yang patah. Kepada yang kemalangan atau ada masalah tulang rapuh boleh di sarankan cuba lah osteneautrix hari ini. Pasti membantu masalah anda.
Cegah dari Awal kita pun happy


OSTENUTRIX SUMBER KALSIUM TERBAIK!


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.

Reactions

Post a Comment

0 Comments