SHAMPOO DAN PERAPI TERBAIK UNTUK RAMBUT ANDA



Kulit kepala yang sihat adalah asas kepada rambut yang sihat. Rambut merupakan mahkota bagi setiap insan tak kira lelaki atau perempuan.Masalah keguguran rambut yang boleh menyebabkan botak sedikit sebanyak boleh mengganggu emosi.Selain itu, rambut yang berguguran di lantai juga membuatkan kita merasa tidak selesa.Entry kali ni kakyong nak share dengan korang mengenai Shampoo dan perapi Shaklee : ProSante

Shampoo dan perapi rambut Prosante Shaklee merupakan formulasi terbaik untuk kita semua sekaligus memberikan rambut kita supplemen dan nutrien yang cukup. Bukan tubuh kita je perlukan makanan tau, rambut pun perlu!

Ramuan di dalam shampoo dan perapi ProSanté Shaklee ialah seperti

    - Ekstrak Swertia dan Halia untuk merangsang peredaran darah 
      dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan folikel rambut; 

    - mineral kulit penting seperti tembaga, Zink, Mangan dan Vitamin A 
      untuk menyokong pembaharuan sel kulit kepala yang sihat;

    - Minyak Daun Tea Tree dan Ekstrak Teh Hijau untuk melindungi daripada
      kerosakan akibat radikal bebas dan lain-lain tekanan persekitaran.
 
    - Ramuan ekslusif botani dan protin daripada sumber sayur-sayuran dengan
      pantas memulihkan sinar, beralun, melembutkan dan memberi kelembapan di
      samping perlindungan dari kerosakan. 






Revitalizing Shampoo

    1- Menyegarkan, melicinkan kutikel dan melebatkan rambut.
    2- Membuang kotoran, minyak dan bahan cemar tanpa merosakkan 
        kulit kepala.
    3- Memberikan kekuatan, kilauan dan ketahanan pada rambut
    4- Sistem pembersih berpaten diformulasi dengan ramuan daripada 
        tumbuhan termasuk jagung dan kelapa. 
    5- Diformulasi untuk kesihatan dan pertumbuhan rambut yang optimum. 
    6- Mengandungi bahan pelembap mengekalkan kelembapan rambut.


Shampoo ProSant√© Shaklee best dan lain daripada yang lain sebab ianya :

    - Tidak mengandungi ramuan kimia yg kasar
    - Bebas DEA
    - Bebas SLS
    - Anti statik dan tidak mengering jadi rambut korang kekal flex
    - Menenangkan dan melembapkan, membuat kulit kepala rasa selesa 
      dan bertenaga
    - Menanggalkan minyak berlebihan, kotoran dan produk dandanan

HARGA : RM68.75 ( AHLI : RM55 )





Replenishing Conditioner

    1- Menguat, melembut dan menambah kilauan.
    2- Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki 
        hujung rambut yang bercabang.
    3- Diformulasi dengan humektan, emolien dan protein sayur-sayuran.
    4- Mengandungi Scalp Health Complex, diformulasi untuk kesihatan 
        dan pertumbuhan rambut yang optimum.
    5- Perapi dan pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut 
        bak sutera, seterusnya
    6- Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki 
        hujung rambut yang bercabang
    7- Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari 
        alam semulajadi.


HARGA : RM70.00 ( AHLI : RM56.00 )


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 


Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.
Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.
Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Post a Comment

0 Comments