HARGA PRODUK SHAKLEE SELEPAS GST


Assalamualaikum & salam sejahtera

Bulan april menjelma dengan satu isu hangat di seluruh Malaysia iaitu GST.Mommy tak berniat untuk menghurai isu GST dalam entry ini kerana dalam entry ni mommy nak respon kepada soalan berkisar dengan GST dan ShakleeRamai yang sms dan whatsapp mommy bertanya mengenai harga barangan shaklee..naik harga ka tak naik..postage camna..

wow..suka mommy bila inbox full dengan pertanyaan customer yang bersemangat untuk sihat.hari ni mommy nak inform kepada anda semua bahawa Bermula pada 1 April ini, semua produk Shaklee harga masih sama cuma ada tambahan 6% GST seperti yang dikehendaki oleh kerajaan. Berikut Senarai Harga Terbaru Produk Shaklee Mulai April 2015Kami SID Shaklee akan menjual barangan shaklee mengikut harga runcit yang telah ditetapkan.Untuk postage seperti biasa,RM 6 untuk barangan yg kurang daripada 1kg,dan RM10 untuk yg melebihi 1kg.

Jadi,jangan risau untuk berbelanja dengan kami..pasti berbaloi untuk jilai wang anda dan kesihatan!Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Post a Comment

0 Comments