BAGAIMANA LECITHIN BERTINDAK MEMECAHKAN LEMAK ??Umum mengetahui bahawa Lecithin merupakan mengemulsi lemak dan sangat popular di kalangan kita yang mahu menurunkan berat badan.Ia mempunyai kesan 'melekat' pada lemak dan menyebabkan lemak 'terapung' dalam darah dan mencegah lemak melekat pada dinding membran.

Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Soya merupakan sumber lecithin paling kaya dan bebas kolestrol. Perlu diingat sistem badan kita tidak boleh menghasilkan lecithin dengan sendiri. Justeru itu kita disarankan untuk mengambil lecithin berasakan soya ini untuk melancarkan pengurusan berat dan sistem badan kita.

Ramai yang bertanya,bagaimana lecithin bertindak ? Jom kita tengok bagaimana Lecithin bertindakbalas dengan lemak :BERAPA LAMA AMBIL LECITHIN BOLEH KURUS?

Soalan yang sering diajukan oleh ramai orang. Berapa lama makan Lecithin berat boleh turun. Berat turun ni subjektif. Mengikut kadar metabolisme masing-masing. Ada yang sebulan boleh turun 4kg, ada yang 1kg. Ikut badan masing-masing. Jangan stress kalau ada orang turun banyak anda turun sikit. Bahaya jugak kalau turun banyak secara mendadak dan masa yang singkat.

Testimoni pengguna Lecithin :


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Post a Comment

0 Comments