Showing posts from 2018Show all
EYE RESTORING TREATMENT : SOLUSI TERBAIK UNTUK MATA !

meriahnya bulan ni bila shaklee umumkan promosi Eye Treatment terbaru dalam rangkaian YOUTH : Restoring Eye Treatment kalau nak tau krim ni menggantikan eye treatment dalam rangkaian Enfuselle sebelum ini. Jom kita berken…

PROMOSI OKTOBER 2018

Assalamualaikum Oktober dah masuk hari ke 4 Mommy baru sempat nak setup blog nak inform korang,promosi bulan ni memang SUPERB ! Jom kita cekidaut one by one  Keistimewaan Vitamin C Shak…

OSTEMATRIX UNTUK SIAPA ?

BERITA BAIK !! Bulan ni promosi OSTEMATRIX.. BUY 3 LESS 5% so..siapa yang beli full set dari mommy,mommy akan pastikan korang dapat : FREE Postage FREE Gift apa tunggu lagi...…

KEPERLUAN KALSIUM UNTUK IBU HAMIL

Korang jangan tak tahu,ibu hamil memerlukan banyak kalsium daripada biasa. Namun, persoalannya berapa banyak keperluan kalsium yang diperlukan oleh ibu hamil setiap hari? Kalsium merupakan salah satu mineral yang di…

KEPENTINGAN VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE

korang tau tak Shaklee ada suplimen untuk Kehamilan ? Once disahkan hamil,sure lah mak-mak buyung mula fikir nak makan apa demi nak jaga kandungan kan..meh lah sini mommy share kan beberapa vitamin shaklee yang ada dalam Set…

Load More That is All